BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  DÜNYA

Aileler birbirine girdi: 6 yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada ikisi ağır toplam 6 kişi yaralandı. Kavgayla iligili...

Abone ol

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada ikisi ağır toplam 6 kişi yaralandı. Kavgayla iligili 6 kişi de gözaltına alındı.
Olay, Hıdırağa Mahallesi Kalealtı Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Umut K. ile dini nikahlı eşi Burcu Ç. arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine Umut K., üç aylık bebeğini alarak babası Hasan K.’nin evine gitti. Bir süre sonra Burcu Ç. de eşinin babasının evine giderek, bebeğin daha anne sütü içtiğini ifade etti.
Bunun üzerine Umut K. evde bulunan pompalı tüfeği alarak eşinin üzerine ateş etti. Burcu Ç.’nin dayısı Volkan Bektaş’ın da geldiğini gören Umut K., bir el daha ateş ederek onu da yaraladı. Umut K. daha sonra elindeki tüfekle sağa sola ateş ederek olay yerinden kaçtı. Olayda vücutlarına saçma isabet eden Ali Cezveci, Esma Cezveci, Suna K. ve Saim Bektaş da yaralandı. Çorlu Devlet Hastanesine götürülen yaralılar tedavi altına alınırken, yaralılardan Burcu Ç. ile Volkan Bektaş’ın durumunun ağır olduğu belirtildi.
Olayla ilgili olarak 6 kişi gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.
(İHA)