BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.478,64
HABER /  DÜNYA

Hırsızlar kameraya yakalandı

Muş’ta bir marketten sigara çalan şahıslar, yakındaki başka bir dükkana girmeye çalıştı. Kilidi kıramayan hırsızların yarım saatlik çabası g...

Abone ol

Muş’ta bir marketten sigara çalan şahıslar, yakındaki başka bir dükkana girmeye çalıştı. Kilidi kıramayan hırsızların yarım saatlik çabası güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Minare Mahallesi’ndeki bir iş merkezine bodrum katından giren iki kişi, ilk olarak burada bulunan markete girdi. Marketten bir poşet dolusu sigara alan şahıslar, daha sonra başka bir iş yerine yöneldi. Yaklaşık yarım saat kapıyı açmaya çalışan şahıslar, kilidi kıramayınca iş yerine girdikleri yerden çıktı. Sabah saatlerinde iş yerlerine gelen esnaf, hırsızlık olayını hemen polise haber verdi.
İş merkezindeki güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlılardan birini yakaladı. Polisteki ifadesinin ardından adli makamlara çıkarılan zanlı tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulurken, diğer şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)