BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  MEDYA

Arman ve Özdil'den sevişme yazıları

"Buralarda nelerin olduğu belli değil" diyen Başbakan Erdoğan, Yılmaz Özdil ve Ayşe Arman'ın hedefinde

Abone ol

İNTERNET HABER - Başbakan Erdoğan'ın karma öğrenci evleriyle ilgili sözleri gündemi salladı. Gazetelerin manşetini süsleyen sıcak tartışma köşe yazarlarının da dilinde.

Yılmaz Özdil ve 'aykırı' yazılarıyla bilinen Ayşe Arman'ın tepkisi gecikmedi. 

Başbakan Erdoğan'ı gençliğini yaşayamamakla itham eden Özdil, "İddia ediyorum, Haydar Dümen bile bizim başbakan kadar kafa yormuyordur bu işlere." diyor.

Ayşe Arman ise "BEN evlenene kadar eşimden başka kimseyi öpmedim! Pişman mıyım? Evet! Başka dudaklar, başka bir ten, bana kendi bedenimi de tanıma fırsatı verebildi." diyen bir okurun görüşünü köşesine taşıdı.

Kız kardeşim cesur çıktı, helal olsun

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, okur tepkilerini köşesine taşıdı. İşte onlardan biri:

"BEN evlenene kadar eşimden başka kimseyi öpmedim! Pişman mıyım? Evet! Başka dudaklar, başka bir ten, bana kendi bedenimi de tanıma fırsatı verebildi. Şimdi eşimle “test sürüşü” yapmadığım için, 6 yıllık evliliğimde, bir kez bile orgazm olamadım! Kardeşim benden cesur çıktı, helal olsun, o aldırmadı “mahalle baskısı”na. Tabii ki benden daha sağlıklı bir ilişkisi var.

BAŞKA ERKEĞİ HAYAL
EDİYORUM
Nikâhlı eşin bile olsa, birileri senin üzerinde tatmin olurken, sen, başka erkeklerin hayallerini kuruyorsun.

SIRA YATAK ODAMIZA GELDİ
Bu insanlar gerçekten bu ülkeye kötülük yapıyorlar, eğitimi mahvettiler, kadınları mahvettiler, sıra yatak odalarımıza ve gençlere geldi... Ben de eşimle birlikteyken bir başkasını düşündüğüm için sanırım 2 yıl hapis cezasına çarptırılırım! (Duygu S.)

Üniversite yıllarını sadece sevişmeyle geçiren bir genci kurguladığı bugünkü yazısında Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in hedefinde Başbakan vardı.

PÜFÜR PÜFÜR SEVİŞİRİZ

(...)Hiç unutmam, gene bi gün üniversitenin bahçesinde kızlı erkekli sevişiyoruz, kimimiz bankta sevişiyor, kimimiz merdivenlerde, hava mis, şööyle vapura binip kızlı erkekli sevişe sevişe dolaşsak mı acaba dedik, değişiklik olur püfür püfür sevişiriz, kimimiz faytona binelim sevişelim diyor, kimimiz boşverin gezmeyi, kızlar kahvesine gidip king oynayarak sevişelim diyor, neticede derse girmeye karar verdik, hoca geldi amfiye, saç baş dağınık, belli ki öğle tatilinde sevişmiş, çıkarın sutyenleri kızlı erkekli sınav yapıcam demez mi, buyrun burdan yakın, başladık ağlamaya, etme eyleme hocam dün akşam elektrikler kesikti sevişemedik filan, nafile, fırçaladı hepimizi hoca, biz sizin yaşınızda öğrenciyken yokluk içindeydik, gaz lambasının ışığında sevişirdik, ayakkabımız bile yoktu, yırtık terliklerle sevişirdik, şimdi her türlü imkân var hâlâ sevişmeye üşeniyorsunuz ayıptır dedi, şımarıklığımızdan utandık haliyle, boynumuzu büktük, ufak ufak aklımızda kaldığı kadarıyla seviştik gari... 

HAYDAR DÜMEN BİLE

E olacağı buydu, maalesef anca 30 alıp bütünlemeye kaldım, rahmetli babam çok sinirlendi, zaten top peşinde koşmaktan sevişmeye vakit ayıramayan abime öfkeli, bana patladı, biz dişimizden tırnağımızdan arttırıp seni okutmaya çalışıyoruz, senin aklın havada, sevişmeye niyetin yoksa bırak okulu, defol askere git diye bağırdı, rahmetli anam, ana yüreği tabii, bu kadar gitme çocuğun üstüne, sen onun yaşındayken daha mı iyi sevişiyordun sanki dedi, n’apsak falan derken, elektrik-elektronikte bizden üç sınıf büyük bi abla vardı, öğrenci seçme sevişme sınavında Türkiye beşincisiydi, kulakları çınlasın, hakkını ödeyemem, bütün yaz ondan ek sevişme dersleri aldım ve zor kurtardım paçayı finallerde.

*

Gençliğini yaşayamayanlar...
Gençliği böyle zannediyor herhalde.

*

İddia ediyorum, Haydar Dümen bile bizim başbakan kadar kafa yormuyordur bu işlere.

Yılmaz Özdil tüm yazılar