BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  GÜNCEL

Kredi kartına kurbana yoğun ilgi!

Bursa'da vatandaşlar, kredi kartına taksit kolaylığıyla satışa sunulan kurbanlıklara akın etti..

Abone ol

Yaklaşan kurban bayramı öncesi kara kara düşünen vatandaşların imdadına, kredi kartına taksitle satılan kurbanlıklar yetişti.

10 TAKSİTTTE KURBAN
Yalova yolundaki Özdilek Alışveriş Merkezi'nde kredi kartıyla satışa sunulan kurbanlıklar vatandaşların yeni gözdesi oldu. Canlı olarak kilogramı 14 lira 50 kuruştan tartılarak fiyatı belirlenen kurbanlıklara müşterinin kullandığı kredi kartına göre 10 eşit taksitle ödeme kolaylığı sağlanıyor. Kartlı satışlara talep yüksek olurken, firma müşterine kesim kolaylığı da sağlıyor.

Bayram boyunca yaklaşık bin küçükbaş hayvanı satmayı hedeflediklerini ifade eden Özdilek Alışveriş Merkezi’nde görevli Veteriner Hekim Tolga Tüzüner, "Kurbanlık satışlarımızda kredi kartına taksit seçenekleri olması müşterilerimize cazip geliyor. Satışlarımız gayet iyi, talep yüksek. Şu an 500 hayvanımız bulunuyor. Bayrama kadar binin üzerindeki satış hedefimize ulaşacağız" dedi.

KESİMİ DE YAPIYOR
Kredi kartına taksit yapılmasının müşterilere çok cazip geldiğini ifade eden Tüzüner, "Yaklaşan bayram öncesi bir anda bu kadar meblağı çıkarmak yerine bunun taksitle uygun ödeme koşullarıyla yapması müşterimize daha cazip geliyor. O yüzden kredi kartlı satışlarımız şuan yoğunlukta. Hayvanların kiloyla tartılarak verilmesi ve faturalı olması da tabi ki satışlarımızı olumlu etkiliyor. Şu an koçlarımızı, kilogramı 14,50 liradan baskül fiyatıyla veriyoruz" diye konuştu.

Ayrıca Tüzüner, dileyen müşterilerin kurbanlıklarını İslami usullere uygun ve hijyenik bir ortamda kesilerek etlerinin tesliminin de yapılacağını sözlerine ekledi.