BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  GÜNCEL

Kral yeniden tahtına döndü

3 yıl önce ayrılmıştı. Fenerbahçe ve Büyükşehir maceraları hiç de iyi geçmedi. Şimdi yeniden eski günlerine dönmek istiyor.

Abone ol

Gökhan Ünal gol kralı olduğu Kayserispor'a üç yıl sonra geri döndü. Eski formunu yakalamak istediğini belirten deneyimli forvet, "buraya emekli olmaya gelmedim" dedi.

Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma, Kadir Has Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, takımın eski kaptanı ve gol kralını yeniden görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Hurma, "kral yeniden tahtına döndü. Gökhan'ı özlediğimiz futboluyla yeniden kulübümüzde görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gökhan, yine başarılı futboluyla takımımızda gol krallığı için mücadele edecektir. Bu transfer nedeniyle kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık oynayan Gökhan Ünal, üç yıl sonra yeniden Kayserispor'a dönmenin heyecanını yaşadığını söyledi.

Kayserispor'dan buruk ayrıldığını, Trabzonspor ve Fenerbahçe'de mutluluğu bulamadığını ve hiçbir şeyin istediği gibi olmadığını belirten Gökhan şunları söyledi:

"Ben burada gol kralı oldum ve mili takımda oynadım. Buradan ayrılınca hiç birşey istediğim gibi gitmedi. Burada yeniden eski günlere dönüp, yine gol kralı olabilmek için mücadele edeceğim. Bana gösterilen sevgi ve yeni teknik direktör Şota ile birlikte ortaya konan hedefler nedeniyle buraya geldim. Buraya emekli olmaya gelmedim. Daha 28 yaşındayım ve yapacak çok işim var."

Kayserispor ile iki yılık sözleşme imzalayan Gökhan Ünal, 2005-2006 futbol sezonunda sarı-kırmızılı forma altında 25 kez fileleri havalandırarak gol kralı olmuştu.