BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  SPOR

Kovulması beklenen Lucescu'dan küstah sözler!

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, basında kendisine yönelik eleştirilere ilişkin, “Ne söylememi istiyorsunuz. Bunları söyleyen insanlar bu işin kompedanı olan insanlar değil ki, bu insanların seviyeleri nedir. Kritiklerle milli takıma yardım etmiyorlar ki sadece kompedanlık alanları polemik yaratmak” dedi.

Abone ol

Antalya’da oynanan ve 0-0 golsüz eşitlikle sonuçlanan Türkiye-Ukrayna özel maçının ardından Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu karşılaşmayı değerlendirdi. Lucescu, basında kendisine yönelik eleştirilere ilişkin, “Ne söylememi istiyorsunuz. Bunları söyleyen insanlar bu işin kompedanı olan insanlar değil ki, bu insanların seviyeleri nedir. Kritiklerle milli takıma yardım etmiyorlar ki sadece kompedanlık alanları polemik yaratmak” diyerek yine egosunu konuşturdu ve küstahça sözler sarf etti.

''ÜLKE AŞKI, FORMA RUHU OLMALI''
Futbolcuların ülke aşkıyla Milli Takım'a gelmeleri gerektiğini belirten Lucescu, ''Milli takımda kontrat yok, kulüp gibi değil. Ülke aşkına, ülke sevgisi adına, forma sevgisi, futbol sevgisi adına, ülkedeki insanların duyguları, seyircilerin adına gelmesi lazım. Öbür türlü bir kere gel, bir daha gelme durumu söz konusu olmaması lazım. Bu işi ülke adına yapmak için bu ruha sahip olmak lazım. Ve bu ruha sahip olan arkadaşlarla yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

''BU İNSANLARIN SEVİYELERİ NEDİR''
Mircea Lucescu spor basınında kendisine yönelik eleştirilere ilişkin ise şu yanıtı verdi:

"Ne söylememi istiyorsunuz. Bunları söyleyen insanlar bu işin kompetanı olan insanlar değil ki, nedir seviyeleri bu insanların. Kritiklerle milli takıma yardım etmiyorlar ki sadece kompetanlık alanları polemik yaratmak. Bunların bildiği tek şey polemik yaratmak. Yardımcı olmaktan ziyade tamamen bu tür konular konuşuyorlar. Bu tür konuşan insanların beni beğenmesine ihtiyacım yok. Benim arkamda gerçekler var. Yaptığım, becerdiğim, başardığım bir tarih var. Bu tarihte başarılar var. Doğal olarak kontrat konuşanlar ne konuşuyor bilmiyorum. Benim mesleğime insanlara, insanlığa saygım var. Gençlere yardım edeceklerine, kendi kulüplerinde oynamaları için motive edeceklerine, onları daha ileriye taşımak için yazılar yazmaları, konuşmaları gerekeceğine sadece kritik ediyorlar ve çözüm bulmuyorlar. Bu bir çözüm değil. Bu bir mantık değil. Daha söyleyecek hiçbir şey yok bu konuda."

Türkiye Ukrayna maçı sonucu ve geniş özeti