BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kötü haberi ÖSS çıkışı verdiler

İzmir'den dün, toplantıya katılmak üzere gittikleri Bursa'da geçirdikleri trafik kazasında ölen ''Bizkaçkişiyiz Derneği'' Torbalı İlçe Temsilciliği görevlisi Mehmet Yılmaz'ın (51) cenazesi Salihli'de toprağa verildi.

Abone ol

Bursa'da dün meydana gelen kazada ölen Yılmaz'ın cenazesi, Manisa'nın Salihli ilçesi Hasalan köyü camisinde kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze töreninde sürekli ağlayan anne Zekiye Yılmaz'ın, 1975 yılında diğer oğlu Ali Yılmaz'ı da trafik kazasında kaybettiği öğrenildi. Yakınları tarafından teselli edilen Zekiye Yılmaz, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Törene katılan gazeteci Tuncay Özkan ise Bursa'daki trafik kazasında çok değerli iki arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek, ''Yüreğimiz yanıyor'' dedi.

BABASININ ÖLÜM HABERİNİ SINAVDAN SONRA ALDI

Bu arada, ÖSS'ye gireceği için babasının ölüm haberi dün kendisinden gizlenen oğul Umut Yılmaz, sınavdan çıktıktan sonra olayı öğrendi. İzmir'in Tire ilçesinde ÖSS sınavına giren Umut Yılmaz'a acı haberi, sınav çıkışında ağabeyi Yusuf Yılmaz ile dayısı Ali Ergül'ün verdiği bildirildi. Umut Yılmaz'ın gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi.

İzmir'den bir toplantıya katılmak üzere dün Bursa'ya gelen ''Bizkaçkişiyiz Derneği'' üyelerinin içinde bulunduğu minibüs elektrik direğine ve refüj bariyerlerine çarptıktan sonra devrilmiş, kazada derneğin Torbalı İlçe Temsilciliği görevlisi Mehmet Yılmaz (51) ile Menderes ilçe yöneticilerinden Ali Kızıltaş (54) ölmüş, 11 kişi yaralanmıştı.