BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.419,09
HABER /  GÜNCEL

Kötü günde beraber olmadılar

Evini terkettiği iddiasıyla eşine tazminat davası açtı. Karşı tarafın dilekçede yaptığı savunma hayli ilginç..

Abone ol

İzmir’de boşanma davası açan mağaza yöneticisi İzzet Turşucu, mahkemede "Eşim Büşra Turşucu nikáh masasında verdiği ’İyi günde kötü günde beraber olacağız’ sözünü tutmadı. Beni yalnız bıraktığı için kendisinden 55 bin YTL tazminat istiyorum" dedi.

İZMİR 4’üncü Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasında İzzet Turşucu, güzellik uzmanı olan eşi Büşra Turşucu’nun kendisinden maddi gücünün yetmeyeceği şeyler talep ettiğini ve bunları gerçekleştiremediği için hakaretler yağdırdığını ileri sürdü. İzzet Turşucu, kendisine nikáh masasında verdiği "İyi günde kötü günde beraber olacağız" sözünü tutmadığı iddiasıyla eşinden 30 bin YTL’si maddi ve 25 bin YTL’si manevi, toplam 55 bin YTL de tazminat talep etti.

Davaya avukatı aracılığıyla cevap dilekçesi gönderen Büşra Turşucu ise "Evi terk eden ben değilim, eşim. Eşimin cinsel rahatsızlıkları var. İyileşmesi için bile büyük çaba sarfettim. İnternetten eşinin cinsel rahatsızlığı için birçok ürün sipariş ettim, kendisini hiçbir zaman tek başına bırakmadım" dedi. Büşra Turşucu, eşinden ayrılmak istemediğini, ancak boşanmaları halinde uğradığı zararlardan dolayı kendisinin de 30 bin YTL’si maddi, 25 bin YTL’si manevi toplam 55 bin YTL tazminat istediğini bildirdi. Hakim, Büşra Turşucu’nun talebi üzerine 500 YTL tedbir nafakası bağladıktan sonra duruşmayı, tanıkların ve kanıtların bildirilmesi için erteledi.

Hürriyet