BIST 10.267
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.414,59
HABER /  MAGAZİN

Kötü adam gay olacak

Yaprak Dökümü'nün kötü adamı Oğuz, "kötü adamlığı" çok sevdi.

Abone ol

Kanal D'deki Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz karakterini başarıyla canlandıran Tolga Karel, Kanal 1'de yayınlanan Yüz Yüze programının konuğu oldu. Dizide kötü adamı oynayan Karel, bu durumdan hiç rahatsız olmadığını belirterek,"Ben biraz kötü adamlığı seviyorum aslında" dedi.

Kenan Erçetingöz'ün 'Gay rolü de oynar mısın?' sorusu üzerine Tolga Karel hiç çekinmeden, "Gay oynarım tabi neden oynamayacağım ki! Hard bir gay olmadığı sürece" diye cevap verdi.

Paris'te konservatuar eğitimi alan ve ilk film deneyimini ünlü Fransız oyuncu Gerard Depardue ile birlikte yaşayan Karel, Türkiye'de oyuncuya bakış açısını şöyle değerlendirdi:

"Bizim hikayelerimizde, sinemamızda oyuncuyu deşmek ve oyuncunun altını yoklamak yok. Güzelsin ve iyi kızsın. Evimizin, ailemizin iyi kızını, ezik kızını oynasın falan. Halbuki bilinmez ki mesela biz Pretty Woman'da Julie Roberts'ı bir fahişe rolüyle sevdik. Dünya sinemasında da böyle. Siz iyiyi oynadığınız zaman hep iyi roller geliyor. Dünyada en iyi kötü adamları en iyi aktörler oynar. Mesela Jack Nicholsan, Al Pacino. Kötü adam ya da kötü kadın olmak çok eğlencelidir." (Televizyongazetesi)