BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.443,62
HABER /  GÜNCEL

Korkunç koca vahşeti kamerada!

Tehdit aldığı eski eşine karşı koruma altında olan kadın, çalıştığı PTT şubesinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Abone ol

Olay, bu sabah saatlerinde PTT Sivaslı Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde temizlik görevlisi olarak çalıştığı PTT Sivaslı Şubesine gelen Nermin Şen (48), kapıdan içeri girdiği sırada kendisini takip eden eski kocası Muslu Özel’in saldırısına uğradı.

Yaşanan boğuşma sırasında elindeki bıçağı birden fazla kez Şen’in vücuduna saplayan eski koca, suç aletiyle birlikte olay yerinden kayıplara karıştı. Kanlar içinde yere yığılan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

KORUMA KARARI VARDI

Eski eşi Muslu Özel’den sürekli olarak tehdit aldığı iddia edilen Nermin Şen, Cumhuriyet Savcılığına başvurarak koruma kararı aldırdığı öğrenildi. Çağrı şeklinde korunan Şen’in evden çıkacağı sırada polisten koruma aldığı ve işyerine girdikten sonra korumaların yanından ayrıldığı ifade edildi.Koruma kararına rağmen eski eşini tehdit etmeye devam ettiği öne sürülen cinayet zanlısı Muslu Özel, bu nedenle daha önce gözaltına alınıp adliyeye sevk edildiği bildirildi. Tutuklanarak 10 gün cezaevinde kalan zanlının, yaklaşık 15 gün önce tahliye olduğu öğrenildi. Cinayet zanlısının yakalanması için polis geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.