BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Korku filmi değil gerçek

Gece polisin durdurmak istediği el arabasıyla çuval taşıyan şüpheli kaçınca vahşet ortaya çıktı!..

Abone ol

Gaziantep’te gece polisin durdurmak istediği el arabasıyla çuval taşıyan şüpheli kaçtı. Çuvalda, iki gün önce ailesinin kayıp ihbarı yaptığı 7 çocuk annesi 56 yaşındaki Yeter Kaya'nın cesedi bulundu. Boğazı kesilerek öldürüldüğü anlaşılan Kaya'nın kolundaki 21 altın bilezik, saat ve altın küpelerinin kayıp olduğu belirlendi. Polisten kaçan şüphelinin ise talihsiz kadının komşusu 26 yaşındaki Kadir Pancarcılar olduğu saptandı. Cinayetin bir numaralı zanlısı Pancarcılar her yerde aranıyor.

Polis, dün gece 22.00 sıralarında Kocaoğlan Mahallesi Mehdi Efendi Sokak’ta el arabasıyla çuval taşıyan şüpheliyi durdurmak istedi. Şüpheli el arabasını bırakıp kaçtı. El arabasındaki çuvalı açan polis kadın cesediyle karşılaştı.

Yapılan araştırmada cesedin 7 Haziran'da yakınlarınca kayıp ihbarı yapılan Yeter Kaya’ya ait olduğu anlaşıldı. Ceset, otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yeter Kaya’nın eşi 56 yaşındaki Mehmet Kaya, komşularına gitmek için dışarı çıkan eşinin eve dönmemesi üzerine durumu polise bildirdiklerini söyledi. Kaya, eşinin kolundaki altın bilezikleri ile saatinin ve altın küpelerinin çalındığını da belirtti.

Şüphelinin eşkalini belirleyen polis ise, çevrede yaptığı araştırmada yakınlarda çay ocağı işleten ve iki gündür işyerini açmadığı anlaşılan Kadir Pancarcılar olduğunu belirledi. Pancarcılar'ın öldürülen Kaya'nın komşusu olduğu da ortaya çıktı.