BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.441,69
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kopya çektiği dersten kalınca canına kıydı

Bursa'da bir üniversite öğrencisi, kopya çektiği dersten kaldığı iddiasıyla arkadaşına helallik mesajı çekip intihar etti.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Zekai Gümüşdiş Mahallesi Güneş Sokağı üzerindeki bir apartmanın 4. katında meydana geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki Uludağ Üniversitesi Elektrik Bölümü öğrencisi Abdullah Ö., sınavda kopya çekti.

Kopya çektiği dersten kalan ve dersleri iyi olmadığı öğrenilen gencin bu durumu kabullenemeyip bunalıma girdiği ve arkadaşlarına okulu bırakıp intihar edeceğini söylediği bildirildi.

Elektrik bölümü ikinci sınıf öğrencisi Abdullah Ö., önceki gece saat 03.00 sıralarında arkadaşı Melihcan Y.'ye, "Hakkını helal et" diye mesaj attı. Daha sonra çatı katına çıkan Abdullah Ö., burada kendini iple asarak canına kıydı.

Gencin intihar etmeden mesaj çektiği Melihcan Y., sınıfta kalan arkadaşının bu yüzden okulu bırakmak istediğini söyledi. Soruşturmayı yürüten savcılık tarafından ifadesine başvurulan Melihcan Y., "Abdullah yaşadığı sıkıntılar yüzünden intihar edeceğini söylüyordu. Biz kafasını dağıtıp başka şeylerle meşgul olması için uğraşıyorduk. Hatta kopya çekip kaldığı dersle ilgili hocasıyla konuştuk. Dün gece beni arayıp mesaj attı. Ben de durumu polise bildirdim. Sonradan intihar ettiğini öğrendim" dedi.

Gencin cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsiye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.