BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,76
ALTIN 2.410,88
HABER /  GÜNCEL

Kopan parmaklarını polis buldu

Patlamada gencin kopan parmaklarını polis bulup hastaneye yetiştirdi.

Abone ol

Diyarbakır 'da metruk bir binada meydana gelen patlamada 19 yaşındaki M.P.'nin sol el parmakları koptu. Ağır yaralanan M.P.'nin kopan 2 parmağı olay yerinde bulan polis hastaneye yetiştirdi.

Yenişehir İlçesi Fiskaya Mahallesi 296'ıncı sokakta bulunan metruk bir evde saat 15.40'da patlama meydana geldi. Patlamanın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, bu sırada Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne sol elinden ağır yaralanan bir kişi getirildi. Hayati tehlikesi bulunan ve kanaması devam eden M.P.'nin bilgilerini alan polis kendisine nasıl yaralandığını sordu. Önce nasıl yaralandığını anlatmayan M.P., daha sonra metruk evde meydana gelen patlamada yaralandığını söyledi. Acil serviste tedavi altına alınan M.P.'yi muayene eden doktorlar parmaklarının bulunmasını istedi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olay yerine giden ekipler M.P.'nin kopan 2 parmağını evde buldu. Durumu ciddileşen M.P., Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, polis parmakları hastaneye götürdü. Ameliyata alınan M.P.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtti.

Polis, olay yerinde inceleme yaparken, patlamanın neden kaynaklandığını belirlemeye çalışıyor.