BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Kopan dudağını çöpten bulup diktirdi

Levent Ülgen'in başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Dudağını köpek ısırıp kopardı. Kopan parça çöpe atıldı... İşte o komik hikaye;

Abone ol

“Akasya Durağı”nın Fırıldak Sinan’ı Levent Ülgen, birkaç yıl önce kız arkadaşının köpeği tarafından koparılan ve ‘kayınpederi’ tarafından atılan dudağını çöpten çıkarıp diktirmiş!

Önceki hafta Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in kopan parmağının öyküsü herkesi şaşırtmıştı. Ancak “Akasya Durağı” dizisinde Fırıldak Sinan’ı canlandıran Levent Ülgen’in başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmeyecek cinsten...

KÖPEK DUDAĞIMI KOPARDI

Birkaç yıl önce kız arkadaşının ailesini bayramda ziyarete gitmiş Ülgen... Devamını şöyle anlatıyor: “Kız arkadaşımın bir köpeği vardı, ama köpek beni sevmiyordu. Öpmek isterken dudağımın parçası köpeğin ağzında kaldı. Çok soğukkanlıydım. Et parçasını aldım, parçayı temizledim.”

'KAYINPEDER' ÇÖPE ATMIŞ

Daha sonra buzla ağzındaki kanı durdurduğunu belirten Ülgen, şöyle devam etti: “Asıl komik hikâye bundan sonra başlıyor. Parçayı alıp hemen hastaneye gideceğimi söyledim. Bana evdekiler ‘Hangi parça?’ diye sordu. ‘Dudağımın parçası’ dedim. Eski kız arkadaşımın babası ‘Ben o parçayı çöpe attım, pamuk parçası sandım’ dedi. Çöpün içinden parçayı buldum, yıkadım, buzun içine koydum. Bayram her yer kapalı... Neyse estetik cerrahi bölümü olan bir hastane buldum, diktirdim. Özel yöntemlerimle 5 günde iyileştim.”