BIST 10.164
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.392,93
HABER /  SPOR

Konyaspor golcü arıyor

Konyaspor'da takım bir hayal kırıklığı yaşanırken, yönetim golcü arayışına başladı.

Abone ol

İkinci yarıda oynadığı 3 karşılaşmanın hepsini kaybeden Konyaspor’da takım bir hayal kırıklığı yaşanırken, yönetim golcü arayışına başladı.
     
Basın Sözcüsü Bezirci, “Teknik direktörümüz Ünal Karaman, devre arasında bir kaleci ve bir stoper istedi. İkisini de aldık. Ama, 3 maçta üç yenilgi sonrası, golcü eksikliğini gördük. Yönetim olarak golcü transferi için çalışmalara başladık'' dedi.
     
Ligin ikinci yarısında sırasıyla oynadığı Beşiktaş, Kayserispor ve son olararak kendi evinde oynadığı Ankaraspor maçından 3-1 yenik ayrılan Konyasspor’da yüzler gülmüyor. Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, takımda bir golcü eksikliği hissedildiği ve bunun arayışlarına girdiklerini belirterek şunları söyledi:
     
“Ankaraspor maçı, hiç istemediğimiz bir yenilgiydi. Genel olarak takımımızın sergilediği mücadeleden memnun değiliz. Gerekli dersler alınmalı. Karşılaşmayla ilgili hakem hataları veya çeşitli mazeretler üretmemize gerek bile yok. Çünkü, Ankaraspor bizden çok daha iyi oynadı ve maçı aldı. Ara transfer döneminde Ünal Karaman hocamızın bizden istediği bir stoper ve bir de kaleci vardı. Yönetim olarak hocamızın istekleri doğrultusunda istediği oyuncuları takımımıza transfer ettik. Ancak, Konyaspor’un 3 maçın 3’ünden de mağlup ayrılması hepimiz için çok üzücü ve beklemediğimiz bir durum oldu. Bu konuyla ilgili yönetim kurulu olarak gerekli çalışmaları yapma düşüncesindeyiz. Yönetim Kurulu şu anda yenilgilerle ilgili bir değerlendirme yapıyor. Konyaspor’a bir de golcü transferi gerçekleştirmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Gerekli çalışmalar ve araştırmalar yapıldıktan sonra gerekli gördüğümüz golcü transferini de gerçekleştirerek önümüze bakmak istiyoruz.''