BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,41
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Konya'da okullar tatil mi yeni hava durumu

Konya'da kar yağışı gece boyunca etkili oldu son hava durumu raporlarına göre kar yağışı devam edecek. Bugün 12 şubat perşembe okullar tatil edildi, Konya valiliği açıkladı.

Abone ol

KONYA'da kar yağışı gece boyunca etkili oldu, yeni hava durumu raporlarına göre kar yağışı aralıklarla haftasonuna kadar devam edecek. Konya valiliği bugün 12 şubat perşembe okulların tatil edildiğini açıkladı.

Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme, Ankara'nın Polatlı ilçesi ile Konya kent merkezi ve bazı ilçelerinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme, Ankara'nın Polatlı ilçesi ve Konya kent merkezi ile Güneysınır, Akören, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Yunak, Derbent, Hadim, Derebucak, Çeltik, Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük, Altınekin, Doğanhisar ve Seydişehir ilçelerinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 12 Şubat Perşembe ara verildiği duyuruldu.

HAVA NASIL OLACAK?

Çok bulutlu, bölge genelinin hafif kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Gündüz sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, gece sıcaklıklarında ise kademeli azalma olacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.
UYARILAR
Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden,vatandaşlarımızın ve ilğililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-12-at-8.24.45-am.png