BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
HABER /  MEDYA

Melisa Şahin arabası olay oldu ruhsat çıktı

Melisa Şahin ile Nazlı Hamarat arasındaki zenginlik kavgası görgüsüzlüğün dibine vurdu. Melisa Şahin 'arabamın ruhsatını göstereyim mi?' dedi.

Abone ol

Melisa Şahin ile Nazlı Hamarat arasındaki 'kim daha zengin' kavgası ekranda dip seviyeyi gösterdi. Nazlı Hamarat rakibi Melisa Şahin 'in Porsche marka arabasının kiralık olduğunu söyleyince canlı yayında ruhsat geldi. Melisa Şahin 'Arabasının ruhsatını getirdi" ve Öykü Sertel de bunu canlı yayında kameraya gösterdi. Melisa Şahin bu sırada "Üzerime 3 araba daha var. İsterseniz onun ruhsatlarını da getireyim' dedi.

Melisa Şahin ile Nazlı Hamarat 'ın 'kim daha zengin' kavgası görgüsüzlüğün zirve noktası oldu. Nazlı Hamarat rakibi olan Melisa Şahin 'in Porsche marka arabasının kiralık olduğunu söyledi. Bunun üzerine stüdyoda inanılmaz çiğ bir kavga çıktı. Nazlı Hamarat ortak bir arkadaşlarının
"O kızın (Melisa Şahin) köpekleri mi varmış. Köpeklerinin bakıcısı mı varmış. Onun karnını doyurmaya bile parası yoktu ne zaman zengin oldu." dediğini söyledi.

MELİSA ŞAHİN ARABASININ RUHSATINI GETİRDİ
Nur Yerlitaş bu iddialar üzerine Melisa Şahin 'e dönüp arabanın ruhsatını getir dedi. Melisa Şahin de otoparka gidip arabasının ruhsatını alıp getirdi. Kameralara Porsche marka arabasının ruhsatı gösterildi. Bu anlar utanç vericiydi.
melisa-şahin-arabasi.jpgMelisa Şahin 'in Porsche marka arabasının ruhsatını Öykü Sertel böyle gösterdi.



İŞTE MELİSA ŞAHİN ARABASINDAKİ BU POZUYLA HABER OLMUŞTU

Melisa Şahin'in Instagram hesabına arabasında çekerek koyduğu fotoğraflar ve videolar yeni bir tartışma başlattı. Milyonluk Porsche marka arabasından pozlar koyan Melisa Şahin bir resimde çirkin bir el hareketi yapıyor.

melisa-şahin-porche.jpg
Melisa Şahin'in takipçileri Instagram'da yer alan bu 'çirken' el işaretinin altına sert yorumlar bıraktı.
screen-shot-2015-01-29-at-18.47.28.png

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ : GÖRGÜSÜZ

Melisa Şahin'in porsche marka arabasını göstermek için çektiği videolar da tepki aldı. Videoda şarkı söyleyerek direksiyon başında dans ediyor. (Yukardaki playerda videoyu izleyebilirsiniz). Bu videolar da takipçilerden "görgüsüz" gibi tepkiler aldı.
melisa-şahin-porche-arabasi.jpg
screen-shot-2015-01-29-at-18.40.41.png
MELİSA ŞAHİN ARABASINDA ÇEKTİĞİ VİDEO