BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.403,01
HABER /  GÜNCEL

Konya'da korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var

Konya'da kamyonet ve otomobil çarpıştı. 4 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Abone ol

KONYA'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesine bağlı Hayıroğlu ile Bakırtolu Mahallesi arasında bulunan kanal boyunda meydana geldi.

Selçuk Kara (30) idaresindeki 34 KA 1799 plakalı otomobil iddiaya göre şerit ihlali yapması sonucu Konya istikametine gitmekte olan Cafer Aksoy idaresindeki 42 NT 012 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Selçuk Kara ile aynı araçta bulunan Fırat Özçınar (24), Murat Özçınar (33) ve Hüseyin Avcı (29) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Seçim Kara (29) ve Tuğrap Özçınar'ın yanısıra kamyonetteki Cafer Aksoy, Osman Sarı ile Müvlüt Sarı yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Hayatını kaybeden Selçuk Kara ve arkadaşlarının mahalleleri dolaşarak dini içerikli kitaplar sattıkları belirtildi. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.