BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,72
HABER /  MAGAZİN

'Komşu' da destek oldu

Aysel Gürel'in anısına hazırlanacak olan albümde bir dünya starı, işte ayrıntılar..

Abone ol

2008 yılında hayatını kaybeden sanat dünyasının çılgın kadını, söz yazarı ve besteci Aysel Gürel'in anısına hazırlanan 'Ayselim' adlı albümde bir dünya starı yer alacak.

Türkiye'nin en ünlü isimlerinin yer alacağı albüme, Yunanistan'ın en popüler şarkıcılarından Anna Vissi de destek verecek.

Geçtiğimiz hafta ölümünün dördüncü yılında anılan Aysel Gürel'in anısına hazırlanan ve Sezen Aksu, Tarkan, Ajda Pekkan, Sertab Erener, Candan Erçetin, Nilüfer, Yaşar, Teoman, Ata Demirer, Müjde Ar gibi isimlerin yer alacağı albüme bir destek de 'komşu'dan geldi.Yunanistan'da 'gelmiş geçmiş en çok albüm satan Yunan sanatçı' unvanını koruyan, hayranlarının 'Thea' (Tanrıça) adını verdiği Anna Vissi de 'Ayselim' adlı albüm projesine katıldı. Vissi, yıllar önce Ayla Dikmen'in seslendirdiği 'Olacak Olacak' adlı şarkıyı söyleyecek.

ŞARKILAR BELLİ OLDU

Bir süredir şarkı seçimleriyle ilgili karar aşamasında olan sanatçılardan Sertab Erener, Ajda Pekkan ve Ata Demirer-Müjde Ar ikilisi şarkılarını seçti.

Sertab Erener, 'Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam'; Tarkan 'Hadi Bakalım'; Ata Demirer-Müjde Ar ise 'Sitem' adlı Aysel Gürel şarkılarını seslendirecek.