BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

KOM’DAN KAFEYE UYUŞTURUCU BASKINI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince bir kafeye düzenlenen baskında çok sayıda ...

Abone ol

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince bir kafeye düzenlenen baskında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun KOM Şube ekipleri İlkadım ilçesinde bulunan bir kafeye uzun süre yaptıkları çalışmalar sonucunda baskın düzenledi. Yapılan baskında 32 fişek satışa hazır esrarlı sigara, 37 extacy hap ve 100 gram bütün halde esrar maddesi ele geçirildi. KOM Şube ekiplerinin kafede yaptığı aramalarda uyuşturucu maddelerin hava boşluklarına ve havalandırma bacalarına sakladıkları belirlendi. Baskın sonrası kafe işletmecileri R.C. (19) ve S.M (27) gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Uyuşturucu madde ele geçen kafenin ayrıca işletme ruhsatı olmadığından dolayı da zabıta ekiplerince mühürlendiği öğrenildi.
(İHA)