BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Karadayı'da Mahir'in itiraf sahnesi!

Karadayı 22 Nisan 2013'de yayınlanan 28. bölümünde gerçekler ortaya çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı dizi Karadayı 22 Nisan 2013 günü yayınlana 28. bölümüyle her şeyi açıklığa kavuşturdu.

Babası için sahte kimlikle adliyeye giren ve sonrasında birçok düğümü çözen Mahir Kara'nın sahte ismi Salih İpek olduğu öğrenildi.

KARADAYI 29. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Mahir'in Salih İpek olduğunu öğrenen Necdet onu öldüremedi ve hemen Savcı Turgut'a durumu açıkladı. Bu olanlardan habersiz bir şekilde Mahir de Feride'ye sahte kimliğinin Salih İpek olduğunu ve aslında kendisinin Mahir Kara olduğunu söylemeyi düşündü.

Feride'nin babası Mehmet Saim ve Savcı Turgut hemen plan yaptılar ve Feride ile Mahir'i evlerine yemeğe davet ettiler. Planları burada Salih'in Mahir olduğunu söyletmekti. Ama Mahir bu tuzağa düşmedi. 

MAHİR KARA OLDUĞUNU SÖYLEDİ!

Feride'ye Mahir Kara olarak bir pusula gönderdi ve onu bir yere çağardı. Feride akşam oraya gitti ve ardından Mahir geldi. Onun hala Salih olduğunu zanneden Feride biraz kızdıktan sonra Mahir'in konuşmalarını pür dikkat dinledi.

Sonunda Salih adliyeye gizli görev için girmediğini, bir teşkilattan da olmadığını söyledi. Babasını ipten kurtarmak için girdiğini söyledi. Feride şoke oldu ve ardından Ben Mahir Kara'yım dedi..

İŞTE O İNANILMAZ İTİRAF SAHNESİ...