BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02
HABER /  MEDYA

Koç’un ölümünün Gülen'le alakası

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna'nın 'Koç’un ölümünün Gülen’le alakası ve Kılıçdaroğlu'nun talihi' başlıklı bugünkü yazısı polemik konusu olmaya aday.

Abone ol

Fethullah Gülen'in kimi tuttuysa o kişinin bittiğini yazan Salih Tuna, Gülen'in ananas gönderdiği Mustafa Koç'un hayatını kaybettiğini yazdı.

'KİMİ TUTTUYSAK SİYASETEN BATTI' DİYOR

Salih Tuna, bir dönem Gülen'in sağ kolu olan yazar Latif Erdoğan'ın "Kim Gülen ile irtibatta olursa siyaseten batar. Bakın bunu çok net söylüyorum, kendi ifadesi çünkü bu. Hatıralarında, bana anlattığı şeylerde var bu. 'Kimi tuttuysak siyaseten battı' diyor." sözlerini köşesine taşıdı.

MUSTAFA KOÇ KURTULAMADI

Latif Erdoğan'ın sözlerinden yola çıkan yazar, MHP ve AK Parti'nin ucuz kurtulduğu görüşünü paylaşarak sözü Mustafa Koç'a getiriyor:

"Yazık ki yazık, Mustafa Koç kurtulamadı. Türkiye'nin en büyük zengini; hastaneleri, özel doktorları, diyetisyenleri, sağlıklı yaşam koçları, o'su -bu'su her şeyi vardı ama maalesef sekte-i kalpten pat diye gitti. Işıklar içinde yatsın.

Diyeceksiniz ki ne alakası var?

Bence de yok.

Çünkü fakir, üzerinize afiyet, çok rasyonelim, de, hayat çok irrasyonel.

Fethullah Gülen malumunuz Mustafa Koç'a da el altmış, gönlünü kazanalım, falan demişti. “Ananas” gönderme muhabbetini biliyorsunuz; neyse, lafın dümenini oralara kırmayalım, ulusça acımız büyük, sırası değil.

Ne demişti Latif Erdoğan: “Kimi tuttuysa bitmiştir o!”

F. Gülen'in el attıkları demek ki büyük risk altında. Allah hepsinin yardımcısı olsun."

Yazının tamamı için