BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kocasının koynunda yakaladığı kadını komalık etti!

Beyoğlu'nda işten eve dönen kadın, kocasını bir kadınla aynı yatakta yakalayınca çılgına döndü.

Abone ol

Beyoğlu'nda, işten erken çıkıp eve gelen kadın, eşini bir kadınla aynı yatakta yakaladı. Çılgına dönen Koz, kocasıyla yakaladığı kadını sopayla öldüresiye dövdü.

Çalıştığı işyerinden erken çıkıp evine dönen Hatice K.(46), eşi A.K.'yi kendi yatak odasında başka bir kadınla birlikte olurken yakaladı.

Bunun üzerine çılgına dönen Hatice K., eline geçirdiği sopayla yatağında yakaladığı Ayşegül C.'yi (39) öldüresiye dövdü. Ardından polisi arayan Hatice K., eşinden ve birlikte olduğu kadından şikayetçi oldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Hatice ve A.K. çiftini gözaltına aldı. Yerde yarı baygın vaziyette bulunan Ayşegül C. ise olay yerine gelen ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının durumunun ağır olduğu ve hastanede bir süre tedavi altında tutulacağı öğrenildi.

Gözaltına alınan çift, daha sonra yaralının tedavi gördüğü hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hastaneden çıkarılan çift, ayrı ayrı polis araçlarına bindirilerek Beyoğlu Araştırma Büro Amirliği'ne götürüldü.

Hastane çıkışı gazetecileri karşısında gören Hatice K., "Ben işe gittim, eve kadın getirmiş. Ben de onları yakaladım ve gereğini yaptım" dedi.