BIST 10.698
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Kocaman futbolculara rezilsiniz dedi!

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivas maçının soyunma odasında esti gürledi..

Abone ol

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivas maçının soyunma odasında esti gürledi: "Rezil oynuyorsunuz rezil... Buraya bizi izlemeye gelen binlerce kadın ve çocuğa ayıp. Kaybedersek puan farkı 9'a çıkar ve play-off'un anlamı kalmaz.

"Fenerbahçe için önceki günkü Sivasspor maçı ayrı bir önem taşıyordu. Üst üste 3 deplasman maçından eli boş dönen sarı lacivetliler, cezası nedeniyle yalnızca kadın ve çocuklar önünde oynayacağı maçı da kaybetmesi durumunda, lider G.Saray'ın 9 puan gerisine düşecekti. Bu fark play-off'a iddialı girmek isteyen Aykut Kocaman'ın işine gelmezdi.

Soğuk havaya rağmen 34 bin 720 kadın ve çocuk taraftarının önünde maça fırtına gibi başlayan F.Bahçe, 4. dakikada Emre Belözoğlu'nun golüyle öne geçti. Ancak, daha sonra oyundan düştü ve üstünlüğü rakibine kaptırdı. Kadıköy'de seyircisi önünde mahkum oynayan ve 16'da Kıvanç ile 43'te Rajnoch'un golleriyle 2-1 geriye düşen sarı lacivertlilerde moraller alt üst oldu.

Böyle rezil oynamaya hakkınız yok

Takıma bir hayli kızan Kocaman, soyunma odasında esti, gürledi: Rezil oynuyorsunuz rezil... Bizim yapmamız gerekeni Sivas yapıyor. Bizi izlemeye gelen binlerce kadına ve çocuğa ayıp! Kaybedersek puan farkı 9'a çıkar ve play-off'un anlamı kalmaz."
F.Bahçe'nin hocası bu sözlerin ardından soyunma odasını terk eder. Kocaman'dan sonra konuşma sırası 4 futbolcuya gelir. Yerlilerden Emre ve Volkan, yabancılardan Alex ile Yobo'nun başını çektiği oyuncular kendi aralarında toplantı yapar.

Onurumuzla oynayıp kazanalım

Ve şunları söylerler: Arkadaşlar biz F.Bahçeli oyuncularız. Böyle oynarsak, puan farkı 9'a çıkar. Play-off'un hiçbir anlamı kalmaz. Bizlere yakışmıyor. Çıkıp adam gibi oynayalım. Bu kadar kadına ve çocuğu rezil olmayalım. Sahaya çıkıp kazanalım. Onurumuzla oynayıp, kaderimizi kendimiz çizelim.

Bu sözlerin de etkisiyle sahaya çıkan sarı lacivertliler, 65 ve 67'nci dakikalarda Alex ve 73'te Emre ile 3 gol daha bulup, sahadan 4-2 galip ayrılır.

4-2'lik maç dünya basınında

Terra: F.Bahçe, kadın taraftarlarını üzmedi. Abola: F.Bahçeli kadınlar Alex ve Emre'nin gollerine sevindi.

Veja: F.Bahçe, kadın ve çocuk taraftarlarına güzel bir hediye verdi.

AS: F.Bahçe kadın taraftarlarından güç aldı. Football.fr: Sow ve Dia'nın takımı, kadınlar önünde kazandı.

Globoesporte.com: F.Bahçe kadın taraftarını mutlu etti.