BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.400,00
HABER /  SPOR

Kocaelinin hoca sorunu!

Ligin ikinci yarısı başlayacak. Ama Kocaeli'nin hoca sorunu hala çözülemedi.

Abone ol

Süper Lig'de kötü günler geçiren Kocaelispor, ikinci yarının başlamasına sayılı günler kala hala teknik direktör sorununu çözemedi. Teklif götürülen teknik direktörler, kulübün çıkmaza girdiğini belirtip teklifi reddediyor.

Ligin son sırasında yer alan ve maddi sıkıntılar nedeniyle futbolcuların bir bir terk ettiği takım durumuna gelen Kocaelispor'da işler iyice kötüye gidiyor. Çok sayıda futbolcudan sonra teknik direktör Yılmaz Vural da gidince takım hocasız kaldı. Vural'ın gitmesinden sonra takımı çalıştıran Kaan Dobra, "Kocaelispor yönetimi her şeyi bildiğini sanıyor ama futboldan anlamıyor" suçlamasını yaparak Antalya kampını bırakarak geçen hafta evine döndü. Şimdi hocasız kalan takım belirsizlik içinde gelecek hocayı bekliyor.

Kocaelispor'u bu duruma düşürmekle suçlanan Serhan Gürkan başkanlığındaki yönetime hocalar güvenmediği için teklifleri kabul etmiyor. En son teklif götürülen Hikmet Karaman ve Güvenç Kurtar'da bu durumda takıma faydalı olamayacaklarını belirtip teklifi geri çevirdi. Antalya'da takımın yaptığı kampa uğramadan hoca peşine düşen Serhan Gürkan'ın teklif götüreceği hoca listesinde Bülent Korkmaz, Ziya Doğan, Fenerbahçeli eski futbolcu Van Hooijdonk, Multescu'nun eski yardımcısı Yüksel Yeşilova ve Tigana'nın eski yardımcısı eski Kocaelispor'lu Zeki Önatlı var. Başkan Gürkan, şimdi sırasıyla bu hocaları arayıp takımın başına geçmesini siteyecek.