BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Koca sırtından bıçaklandı

Eski belediye başkanlarından Mehmet Yaşar Sarı bir kadının bıçaklı saldırısına uğradı.

Abone ol

İzmir’in Kiraz ilçesinin eski belediye başkanlarından MHP’li Mehmet Yaşar Sarı (55), bir kadının bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Saldırgan Canan Koçdemir’in (25) kocasının ‘servetine konmak isteyen’ eşi Gülşen Sarı (25) tarafından kiralandığı ileri sürüldü.

Eski başkan Sarı, geçen cuma günü Zafer Mahallesi’ndeki evinin girişinde kar maskeli bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Sarı, ağır yaralanırken saldırgan kaçtı. Hastaneye kaldırılan Sarı hayati tehlikeyi atlatamadı. Polis, Sarı’nın 5 ay önce ikinci evliliğini yaptığı eşi Gülşen Sarı’yı ifadesine başvurmak gözaltına aldı.

Gülşen Sarı, sorgusunda, eşini servetini ele geçirmek için kardeşi Ali Bıçak ve kız arkadaşı Canan Koçdemir’le birlikte öldürmek istediklerini itiraf etti. Polis, Bıçak ve Koçdemir’i gözaltına aldı.

Koçdemir’in evinde yapılan aramada olayda kullandığı belirlenen kar maskesi, eldiven ve avcı bıçağı ele geçirildi. Zanlıların sorgulamalarında, Mehmet Yaşar Sarı’yı önce zehirlemeyi plandıkları ancak daha sonra vazgeçerek bıçakla öldürmek istedikleri öğrenildi. 3 zanlı tutuklandı.