BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kızlarım İçin 2.yeni bölüm fragmanı Sumru itiraf edecek mi?

Kızlarım İçin 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 5 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Kızlarım İçin 2.yeni bölümde neler olacak? Kanal D'nin yeni dizisi Kizlarim İcin yeni bolum fragmani ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin salı günü yayın hayatına başladı. İlk bölümüyle ilgiyle izlenen Kızlarım İçin 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kızlarım İçin yeni bölümde neler olacak?

Kızlarım İçin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin, yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Kızlarım İçin 2. bölüm fragmanında Sumru, annesini öldürmesi ve babasının hapse girmesiyle vicdan azabı çekiyor. İşte büyük sürprizlerin yaşanacağı Kızlarım İçin 2. bölümden ilk sahneler.

KIZLARIM İÇİN YENİ BÖLÜM NELER OLACAK? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında kızının suçunu üstlenen Yaşar, hapse giriyor. Babasının hapse girmesi ve annesini öldürmenin verdiği vicdan azabıyla kavrulan Sumru için ise hayat daha da zorlaşıyor. Bir yanda karısı Ayten'in ihanetiyle dağılan ve hapse giren Yaşar, diğer yanda ise artık annesiz kalan kızları... Peki Sumru, annesinin gerçek katili olduğunu itiraf edecek mi?