BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kızını kaçırıp fuhuşa zorladılar

Fuhuş çetesi, 4 yaşındaki kızını kaçırdı. Öldürmekle tehdit etti. Bu tehditlerle anneyi fuhuşa zorladılar.

Abone ol Antalya polisi, 35 yaşındaki Deniz C.`nin 4 yaşındaki kızı İlayda`yı kaçırıp öldürmekle tehdit edip zorla fuhuş yaptıran 2`si kadın 8 kişiyi yakaladı.

Fuhuş çetesinin, bir süre önce fuhuş çetesi kurmaktan yakalanıp cezaevine konulan `Cennet Ana` lakaplı Cennet Çınar`ın talimatıyla oğlu Kader S. tarafından kurulduğu belirlendi.

İddiaya göre 5 yıl önce evlenen ve bu evliliğinden şu an 4 yaşında olan İlayda isimli kız çocuğu sahibi Deniz C. 1 yıl önce kocasından ayrıldı.

Bir süre Mersin`de bulunan yakınlarının yanında kalan Deniz C. iş bulmak için Antalya`ya geldi. Burada Süreyya K. isimli kadınla tanışan Deniz C., bu tanışmanının ardından kadının evinde kalmaya başladı. Süreyya K. bir süre sonra eve getirdiği erkeklere genç kadını pazarlamak istedi.

Deniz C. kabul etmeyince bu kez 4 yaşındaki kızını kaçıran Süreyya K. bebeği fuhuş mafyasının lideri ve `Cennet Ana` olarak tanınan Cennet Çınar`ın oğlu Kader S.`ye verdi. Çocuğunu bir daha görememek korkusuyla tam 3 aydır erkeklere zorla cinsel ilişkiye giren genç kadın, bir müşteriden yardım istedi.

Göksu, Düdenbaşı ve Yeni Emek mahallesinde bulunan 3 ayrı eve eş zamanlı baskın yapan Ahlak Büro Amirliği ekipleri Kader S. ile birlikte Hacer V., Yahya K., Turan K., Süreyya K., Şevki Ç, Halil Ö. ve 17 yaşındaki T.S.`yi yakaladı. Şevki Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken diğer 7 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ayrıca baskın yaptığı evlerde erkeklerle fuhuş yaptırılan Ü.E. (26), S.A. (25) ve S.G. (24) isimli 3 kadını da gözaltına aldı. Kadınlar alınan kan örneklerinin ardından serbest bırakılırken, Deniz C. polis tarafından koruma altına alındı.