BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

Kızını fotoğraf için sat!

Ferhat Göçer ve eski karısının ağız dalaşı sürüyor. Peki arada Yağmur ne oluyor?

Abone ol

Ferhat Göçer ile ilk eşi Dr. Berna Hocaoğlu arasında kızları Yağmur'un nafaka davası devam ediyor. Eski eş de konuştukça yeni gerçekler ortaya çıkıyor. .

YAĞMUR'UN HASTA OLMAMASI İÇİN HER ŞEYİMİ VERİRDİM

Yağmur Hasta doğdu. Kalp kapakçıklarında sorun vardı. Altı aylıkken ameliyat oldu.  Şu anda da iyileşmedi. Epilepsi başladı. Raşitizm oldu. Kalp kapakçıklarının iki tanesinde yetmezlik var, bir tanesi görevini doğru yapmıyor. Bir çocuk grip olurken, Yağmur zatürree oluyor. Ferhat Çocuğum hasta değil diyor' ya, bu söylediğinin doğru olması için her şeyimi verirdim.

OKUL PARASINI ÖDEDİ

Yaptığına, yapmadı diyemem. Şişli Terakki'yi kendisi istedi ve kendisi teklif etti okul parasını ödemeyi ama servis ve yemek parası hariç! O dönemde ilişkimiz de iyiydi. Bu arada da üçüncü evliliğini yapmış eşi Ayla Hanım da hamileymiş. Yağmur'a kardeş geliyor diye çok mutlu oldu. Hafta sonları Yağmur'u götürüyor, pazar günleri alıyordum ve her şey yolunda sanıyorum. Bir gün Ayla Hanım aradı beni, buluştuk. Bana, her hafta sonu Yağmur'un onlarda kalmasını istemediğini, zorlandığını söyledi. Ben de bir daha Yağmur'u götürmedim.

YAĞMUR'U DOLDURDULAR

Bu arada da çocuğu doldurmuşlar 'annen seni getirmiyor' diye. Yağmur en sonunda bana 'Ben artık babamla kalmak istiyorum' dedi. Gitti ve iki ay dayandı. Yağmur bana geri dönünce Ferhat da artık kendisiyle görüşmeyeceğini söyledi.

YAĞMUR'U FOTOĞRAF İÇİN SAT

Yağmur o süreçte babasını birkaç kere aradı ama babası açmadı telefonlarını. Bunlarda da sabrettim ama aradan 1.5 yıl geçtikten sora beni Ayla aradı ve "1-2 saatliğine Yağmur'u almak istiyorum" dedi. "Niye?" dedim. Ferhat, Kayahan'la kavga etmiş ve gazetelere mutlu aile fotoğrafı vermek istiyormuş. Bunun için de Yağmur'u fotoğraf çekimi için istiyorlarmış! Karşımdaki hanım da son derece eğitimli, AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, "Yağmur'u vermek için kaç lira istiyorsun?" deyince tartıştık, 'yeter artık!' deyip dava açtım.

Günaydın