BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL

Kızına tecavüz eden babaya 20 yıl

Tekirdağ'da, 15 yaşındaki öz kızına 7 yıl boyunca tecavüz eden Muzaffer A., 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Abone ol

Muzaffer A.'nın eşi Azize A., mahkeme heyetinin kararını duyunca, gazetecilere dönüp, "Bu şerefsizi manşet yapın, rezil olsun" dedi.

Tekirdağ 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'küçük yaştaki kıza cinsel istismar ve tecavüz' suçlamasıyla tutuklu yargılanan Muzaffer A, bugün son kez hakim karşısına çıkarıldı. Duruşmaya, sanığın eşi Azize A. ile avukatlar katıldı.

FİİLİ LİVATA YOLUYLA TECAVÜZ

Tekirdağ 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapor okundu. Raporda, babasının cinsel istismarına maruz kalan F.A.'nın ruh ve psikolojinin bozulduğu kaydedilerek ayrıca defalarca fiili livata yoluyla tecavüzüne maruz kaldığı yer aldı. F.A.'nın çamaşırlarında baba Muzaffer A.'nın sperm kalıntılarının olduğu raporda yazıldı.

KIZINI SUÇLADI

Dosyadaki delillerin tamamlandığının heyet tarafından bildirilmesi üzerine sanık Muzaffer A.'ya son sözü sorularak savunma yapması istendi. İfadesinde suçsuz olduğunu ve tahliye edilmesini isteyen Muzaffer A., "Her şeyi kızım istedi. Kızım beni baştan çıkardı. Benim hiçbir suçum yok. Kızımın canı istemiş. Her şeyi kızım yaptı. O istedi diye ben bu işleri yaptım. Yatakta yarı çıplak uyuyordu. Eşimin evde olmadığı bir gün yanına sokuldum. Bir elimle ağzını kapatarak kızımla ters ilişkiye girdim. Olayı anlatması halinde kendisini öldüreceğimi söyledim" dedi.

Mahkeme heyeti, dosyadaki delil durumuna sanık Muzaffer A.'yı 'cinsel istismar ve tecavüz' suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırdı. Azize A., Adliye çıkışında gazetecilere dönüp, "Bu şerefsizi manşet yapın. Rezil olsun. Böyle bir insan olamaz" dedi.

OLAY NEYDİ?

Tekirdağ'ın Gündoğdu Mahallesi'nde oturan Muzaffer A., 8 yaşından itibaren öz kızı F.A.'yı taciz etmeye başladı. Bir süre sonra kızına fiili livata yoluyla tecavüz eden baba Muzaffer A., 7 yıl boyunca bu girişimini sürdürdü. 15 yaşına kadar babasının tacizine maruz kalan F.A., kendisini dövmesi ve ölümle tehdit etmesi nedeniyle olanları annesinden ve akrabalarından gizledi. Sürekli babasının tecavüzüne maruz kalan F.A. bir süre sonra yaşadıklarını bir komşusu ile paylaştı. Komşusu, F.A.'yı alarak karakola götürdü. F.A.'nın karakolda anlattıklarının ardından baba Muzaffer A. tutuklanmıştı.