BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kız uğruna oluk oluk kan akıttılar

Gönül meseleleri terörü aratmıyor. İstanbul Erzurum ve Adana'da oluk oluk kan aktı. Bir gecede toplam 7 kişi hayatını kaybetti.

Abone ol

Erzurum'da sevdiği kıza kavuşamayan Haydar Yıldız, biri kadın 2 akrabasını av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti.

Beyoğlu'da ise kız meselesi yüzünden akraba olan iki aile çatıştı. 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Üçüncü bir olay ise Adana'da yaşandı. O olayda da baba bir oğlunu öldürdü, sakat olan bir oğlunu ağır yaraladı. Ardından kendi başına sıktı. Ve bütün bunlara 15 yaşındaki kızı tanık oldu.

Cinayetlerin ortay yönü her üç olayda aile içi katliam yaşanması


İlk olay Erzurum Yakutiye ilçesinde saat 21.30 sıralarında Şükrüpaşa Mahallesi Pamuk Evler B Blok önünde meydana geldi. İddiaya göre Haydar Yıldız, bir süre önce Pamuk Evlerde oturan genç kıza gönlünü kaptırınca, onu zorla kaçırdı.

KIZ BABAEVİNE KAÇTI

Yıldız'ı sevmediği için elinden kurtulan genç kız baba evine döndü. Kimliği henüz belirlenemeyen genç kızı çok sevdiği için akrabaları olan Bişar Cavdar (43) ile yanındaki bir kadınla Şükrüpaşa Mahallesine giden Haydar Yıldız, kaçırdığı kızı ailesinden istemek için evlerine gitti.u.20120628093209.jpg

KAÇMASINA YARDIMCI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜKLERİNİ VURDU

Kızın evde olmadığını Tekman'a gittiğini öğrenen Yıldız, genç kızın evden kaçmasına yardımcı olduğunu düşündüğü akrabaları Bişar Cavdar ile yanındaki ismi henüz öğrenilemeyen kadını av tüfeği ile öldürdü. Akrabalarını öldüren Haydar Yıldız, daha sonra av tüfeğini göğsüne dayayarak intihar etti.

Olay yerinde inceleme yapan polis 4 boş kovan ile Haydar Yıldız'ın cebinde dolu fişek buldu. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken 3 kişinin cesedi otopsi için Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zorla kaçırdığı kızın kaçmasıyla çılgına dönen aşık, kızın baba evine gitti. Öfkeli genç, silahıyla dehşet saçtı. Sonraki sayfada...

[PAGE]

Beyoğlu'da kız meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen iki aile arasındaki silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. Ailelerin akraba olması olayın dikkat çeken noktasıydı.

İKİ AİLE DE AKRABA

Olay, Dolapdere Mahallesi Hacı İlbey Sokak üzerinde 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 10 gün önce akraba olan iki aile arasında kız meselesi tartışma çıktı. Sokak ortasında karşılayan Çirik ve Diker aileleri yine aynı mesele yüzünden kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine iki aile arasında silahlı çatışma çıktı.

Çatışmada, Barış Çirik, Yener Çirik, Savaş Çirik, Halit Diker ve Rüzgar Diker yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Alman Hastanesi ile Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Barış Çirik ve Yener Çirik hayatını kaybetti.

HASTANEYE ÇEVİK KUVVET EKİBİ

Diğer yaralılar ise ameliyata alındı. Hastane önünde toplanan aile yakınları ölüm haberlerinin üzerine gözyaşı döktü. Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan polis, bir kez daha her iki aile arasında kavga çıkmaması için hastaneye çevik kuvvet ekipleri çağrıldı.

15 yaşındaki kız babasının vahşetini çaresiz gözlerle izledi. Ayrıntılar sonraki sayfada

[PAGE]

Adana'da oto galerici 49 yaşındaki Celil Barbaros, evinde uyuyan çocukları 24 yaşındaki Cem'i öldürdü, fiziksel engelli 21 yaşındaki Cenk'i ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Olay, saat 06.00'da merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi 58 bin 149 Sokak'taki Şanlı Apartmanı'nın birinci katındaki dairede meydana geldi. Eşi Nilgün Barbaros'tan bir süreden bu yana ayrı yaşayan olan Celil Barbaros, evde birlikte kaldığı çocuklarından fiziksel engelli Cenk'e uyuduğu odasında, diğer oğlu 24 yaşındaki Cem'e balkondaki yatağında ateş ettikten sonra tabancayı kendi başına dayayarak tetiği çekti. 

15 yaşındaki kız vahşeti izledi

Evde bulunan 15 yaşındaki Çağla ise cinnet getiren babasının işlediği vahşeti, çaresizlik içinde izledi.Komşularının polise haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı Celil Barbaros ile oğlu Cem kurtarılamadı, fiziksel engelli Cenk Barbaros ise Adana Numune ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.Celil Barbaros'un ayrı yaşadığı eşi Nilgün Barbaros da olanları öğrenince koşarak eve geldi. Nilgün Babaros, "Çocuklarıma da mı sıktı? Evlatlarım yaşıyor mu?" diyerek feryat etti. Cinnet sonucu evdeki 3 çocuğundan birini öldürüp diğerini yaraladıktan sonra intihar eden Celil Barbaros'un bir süreden bu yana ailevi sorunlar yaşadığı belirtildi.

Diyarbakır'da Lunapark'ta korkunç ölüm... Ayrıntılar sonraki sayfada
[PAGE]
Diyarbakır’da lunapark görevlisi, raylı sisteme düşen jetonu almak isterken, trenin başına çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Merkez Kayapınar ilçesindeki 75 metrelik yol üzerinde bölgenin en büyük eğlence merkezi olarak tanıtılan Medland’da jeton görevlisi olarak çalışan Mehmet Veysi Kızılkaya (29), 4 liralık jetonlardan birini raylı sisteme düşürdü. Jetonu almak için eğilen Kızılkaya, raylı trenin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.Kızılkaya’nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.