BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kız öğrenci intihar etti

Öğretmen ders anlatıyor öğrenciler de onu dinliyordu. Kız öğrenci aniden yerinden kalktı ve herkesi şoke etti.

Abone ol

Öylece baka kaldılar.. Daha doğrusu donup kaldılar. Öğrenciler hayatlarının en büyük travmalarından birini yaşadı. Okulda kendi arkadaşlarının intiharına tanıklık ettiler..

15 yaşındaki kız ders sırasında aniden yerinden doğruldu ve pencereyi açarak kendini aşağı bıraktı.

HAYATİ TEHLİKE SÜRÜYOR

Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nurten İrem Ü., İngilizce dersinden zayıf not aldığı için 4. kattaki sınıfın penceresinden atlayarak intihar teşebbüsünde bulundu. Olay yerine çağrılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan öğrencinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

YABANCI DİL DERSİNDEN ZAYIF NOT ALINCA

Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Nurten İrem Ü., yabancı dil dersinden düşük not aldığı için intihar teşebbüsünde bulundu. İddiaya göre, Nurten İrem Ü., İngilizce dersinden zayıf not aldı. Bunun üzerine 4. kattaki sınıfının camından atlayarak intihar teşebbüsünde bulundu. 4. kattan yere çakılan Nurten İrem Ü, olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirtilen öğrencinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ÖĞRENCİLER EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Olayın ardından okula gelen Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, öğrencinin düşük not aldığı için pencereden atladığını söyledi.
Bu arada olaydan sonra okula gelen veliler çocuklarını eve götürdü. Bunun üzerine okul yönetimi de servis araçlarını çağırarak öğrencileri topluca evlerine gönderdi.