BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.296,55
HABER /  GÜNCEL

Kız kardeşinin katili oldu

Kız kardeşini erkek arkadaşıyla bir arabada gören Mevlüt Y. kardeşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Bağcılar’daki bir benzin istasyonuna giden Mevlüt Y. bir otomobil içinde gördüğü kız kardeşi Yıldız Y.(26)’ı kalbinden bıçaklayarak öldürürken, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Nedim Koç (29) ile Yasemin Köklü’yü bıçakla yaralandı. Olay yerinden kaçan Mevlüt Y. polis tarafından kısa sürede yakalandı.

KARDEŞİNİN ARKADAŞLARINI DA YARALADI
Olay, Göztepe Mahallesi Maslak Caddesi üzerindeki bir benzin istasyonuna saat 20.30’da meydana geldi. İddialara göre Mevlüt Y., park halindeki 34 AFJ 37 plakalı bir otomobilde kız kardeşi Yıldız Y., Nedim Koç, Yasemin Köklü ve ismi açıklanmayan bir erkekle otomobil içerisinde gördü. Otomobile binen Mevlüt Y. ile kardeşi Yıldız Y. arasında tartışma başladı. Aralarında küfürleşmenin ardından üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartan Mevlüt Y. kız kardeşi Yıldız Y.'yi kalbinden bıçakladı. Mevlüt Y. araya giren Yıldız Y.'nin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen, Nedim Koç’u yüzünden, Yasemin Köklü’yü boynundan bıçakladıktan sonra kaçtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ.
Bıçaklandıktan sonra kaçmak için can havliyle otomobilden düşen Yıldız Y. arkadaşların tarafından kaldırıldığı Bağcılar Özel Sena Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Nedim Koç yapılan tedavisinin ardından ifadesine başvurulmak için Bağcılar Polis Merkezi’ne götürüldü. Benzin istasyonu ile yan tarafında bulunan bir pastanenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, olay yerinde delil topladı. Kaçan Mevlüt Y. polisin takibi sonucu yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Mevlüt Y.nin sorgusu sürüyor.

PASTANE’DE OTURUYORLARDI
Cinayetten yaklaşık 1 saat önce Yıldız Y., erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Nedim Koç, Yasemin Köklü ve bir kişi ile benzin istasyonundaki pastaneye gittikleri, masada cep telefonlarını unuttukları için geri döndükleri öğrenildi.