BIST 10.009
DOLAR 32,38
EURO 34,89
ALTIN 2.398,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kız kardeşimi taciz etti bende öldürdüm

Vergi dairesinde çalışan memur parkta boğazı kesilmiş olarak bulundu. Katil zanlısı, "kardeşimi taciz etti" dedi.

Abone ol

Gaziantep'te, vergi dairesinde memur olarak çalışan, parkta boğazı kesilerek öldürülmüş bulunan kişinin katil zanlısı yakalandı.

Kavaklık Mahallesi'ndeki Kavaklık Parkı'nda vatandaşlar tarafından cesedi bulunan Hüseyin Akdeniz'in (53) katil zanlısının yakalanması için araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştirdiği öne sürülen Mehmet Muharrem U'yu (25) Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarında bir arkadaşının evinde suç aleti bıçakla yakaladı.

Mehmet Muharrem U'nun, Hüseyin Akdeniz'in kız kardeşi N.U'ya sürekli cinsel tacizde bulunduğunu, kaçırmakla tehdit ettiğini, 12 Mayıs 2010'da taraflar arasında kavga çıktığını, bununla ilgili yargılamanın devam ettiğini söylediği öğrenildi.

Olaydan bir gün önce Hüseyin Akdeniz'in kız kardeşine cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden Mehmet Muharrem U, konuşmak için bir araya geldikleri sırada Hüseyin Akdeniz'in kendisini elinden bıçakla  yaralandığını, kendisini savunmak için Akdeniz'i bıçaklayarak öldürdüğünü belirttiği kaydedildi.