BIST 10.261
DOLAR 32,25
EURO 34,72
ALTIN 2.403,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kepez'de kış spor okulu açılıyor

Kepez'de, bin 500 öğrenciye spor yapma imkanı sundukları yaz spor okulunun tamamlanmasının ardından Kış Spor Okulu’nun açılacağı bildirildi.

Abone ol

Spor Toto 3’üncü Ligi’nde futbolda, Türkiye Basketbol 2’inci Ligi’nde basketbolda mücadele edecek olan Kepez Belediyespor Kulübü, ilçedeki çocuklara 12 ay spor yapma imkanı sunuyor.

Karate ve basketbol branşlarının ardından tekvando ve tenis yaz spor okullarını da ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Tütüncü, Cihat Ramazan Gürbüz’ün çalıştırdığı ve 200’den fazla sporcunun bulunduğu, tekvando okulundaki öğrencilerin gösteri maçlarını da beğeniyle izledi. Yaz spor okuluna katılımının yüksek olmasının ve öğrencilerinin yaz spor okulundan memnun kalmasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Tütüncü, gençlerin ve çocukların spor yapabilme olanaklarını artırmak için, ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yaz spor okulu ile bin 500’e yakın öğrenciye spor yapma imkanı sunduklarını belirten Başkan Tütüncü, talep üzerine kış spor okulu da açacaklarını da sözlerine ekledi.