BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Kıvanç Tatlıtuğu kıskanmak ne haddime

Aşk-ı Memnu'nun Nihat'ı İlker Kızmaz, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'u kıskanmak gibi bir durumun söz konusu olamayacağını belirtti

Abone ol

Hürriyet'ten Pınar Yılmazerler Aşk-ı Memnu'nun Nihat'ı İlker Kızmaz ile dizi ve oyunculuk hakkında bir röportaj yaptı.İlginç diyaloglar yaşandı.

İşte o sorular ve cevapları

Aşk-ı Memnu” öncesinde ne yapıyordun?

Oyunculuğa tiyatro yaparak başladım. İzmir’de özel tiyatrolarda oynadım. Yetmedi, kendimiz özel tiyatro kurduk. Orada oynadık. Tiyatroda bizim yönetmenimiz olan arkadaşım; “İstanbul’da bir ajans var tanıdığım” dedi ve fotoğraflarımızı yolladık. Sonra İstanbul’a çağırdılar. 2002 yılında “Yeter Anne” dizisiyle başladım. Daha sonra “Aslı ile Kerem”, “Candan Öte” ve “Duvar” dizilerini yaptık. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi’nde 1 buçuk yıl oyunculuk eğitimi aldım.

Kişiliğin ve mesleğin açısından bir yıl dağda yaşamak sana ne kattı?

Oyunculuk açısından; “Çok iyi oynuyorum” diyemiyorsunuz. En başta insanlığınıza büyük şeyler katıyor. Giderken böyle değildim, dönerken daha çok olgunlaştım. En çok onda faydası oldu.

İstanbul’a ilk geldiğinde zorlandın mı?

Zorlandım. Gerçi çok arkadaşım vardı burada. O konuda çok yabancılık çekmedim. Fakat buradaki yaşama, insanlara, ortama alışmak çok zor geldi bana.

Neler zor geldi mesela?

İzmir’de sakin bir hayat var. Trafik yavaş akıyor, kimsenin acelesi yok. İçinde yaşadığınız zaman bazen o kadar düzenli gelmeyebiliyor ama ben burayı gördüğüm zaman İzmir’in çok başka olduğunu anladım. Sakin, ferah, herkes huzurlu, akşam insanlar işten çıktıktan sonra bir yerde bir şeyler içiyorlar. Denize gitmek istedikleri zaman Çeşme burunlarının dibinde. Burada her şey kısıtlı. Gece bir mekana gidince kimseyi tanımıyorum, başıma neler gelecek bilemiyorum.


Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte oynuyorsun. “Çok yakışıklı bir erkek. Dizide önüme geçer” tarzı bir düşünce geçti mi aklından hiç?

Benim öyle komplekslerim yoktur. Kıvanç da tabii ki benim önüme geçsin; tescilli bir yakışıklı. Benim o konuda herhangi bir iddiam olamaz. Adam yakışıklı, dünya güzeli. Daha ne diyeyim ki! O yüzden öyle şeylerim yok. Böyle şeyleri söylemek benim haddime değil.

Ne kadar zamandır İstanbul’da yaşıyorsun?

5 yıl bitiyor.

Yalnız mı yaşıyorsun?

Bir ev arkadaşım var, BKM’de oynuyor. Onunla birlikte aynı evde yaşıyorum.


Bu arada aşk hayatın nasıl gidiyor?

Benim yıllardır kız arkadaşım yok.

Neden, zor biri misin?

Ben Başak burcuyum. İnsanların dış görünüşünden ziyade yaptıkları şeylere, insanları değerlendirme şekillerine çok bakarım. Bana iyi davranıyor olabilir ama başkasına saygısızlık yapıyorsa silerim. 3 buçuk yıllık bir ilişkim vardı. O bittikten sonra bir daha bulamadım.

Demek uzun süreli ilişki yaşayabiliyorsun...…

Tabii canım ben çok sadıktım. Ondan önce de uzun süreli ilişkilerim oldu ama devam etmedi.

Nasıl kızları beğenirsin?

Ben İzmir’de çok güzel kızlar gördüm. Makyaj, abartılı kostümler sevmem. Doğal haliyle geldikten sonra her şekilde olur. Kendini bilen biri olması lazım.