BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,54
HABER /  MAGAZİN

Kıvanç Tatlıtuğ evlendi annesi sosyal medyadan bombaladı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta stil danışmanı Başak Dizer ile evlendi. Oğlunun nikahına katılamayan Nurten Tatlıtuğ'un sosyal medyadaki paylaşımları olay yarattı.

Abone ol

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün stil danışmanı aşkı Başak Dizer’le Paris’te evlendi. Ünlü oyuncunun, nikahına annesi Nurten Tatlıtuğ’un katılmazken, bu evliliğe karşı olan anne facebook hesabından bombaladı. 

Nurten Tatlıtuğ'un oğlundan 3 yaş büyük olan ve daha önce başından bir evlilik geçmiş bulunan Başak Dizer’i istemediği için Paris’e gitmediği iddia edildi.

Anne Nurten Tatlıtuğ, “Sağlık sorunlarım nedeniyle nikaha katılamadım” açıklaması yapsada düğünden önce ve sonra facebook hesabından yaptığı paylaşımlar aksini gösterdi.

Nurten Tatlıtuğ, Facebook’ta düğünden 2 gün önce “Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz” ve “Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek” yazılarını paylaştı.

NURTEN TATLITUĞ FACEBOOK'TAN BUNLARI ATTI

Nurten Tatlıtuğ'un facebook hesabında düğün günü ve sonrasında attığı mesajlar ise bombaydı. Nurten Tatlıtuğ'un her satırı olay olan paylaşımlarını görmek için aşağıdaki fotoğrafa tıklayın!