BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'dan kim elendi sızdı bu kez bomba!

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı yine sızdı. Kismetse Olur evinden 28 Şubat pazar günü elenen isim Erdem Dalfidan olacak. Peki Erdem Dalfidan kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elenecek sorusunun yanıtı iddialara göre Erdem Dalfidan olacak. 28 Şubat pazar günü yapılacak eleme öncesinde dokunulmazlık kazanan isimler belli oldu.

Gelin adaylarından Melis birinci olurken damat adaylarından Adnan Kızıltaş dokunulmazlığı aldı. Adnan Kızıltaş'ın eski nişanlısının klibinde oynayan Ceyda Kırıcı ile kavgası da haftanın olayı oldu.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ BELLİ OLDU - TIKLAYIN

Kısmetse Olur'da haftanın elemesi için geri sayım sürerken elenecek isim yine sızdı. Bu hafta Kısmetse Olur evinde elenmek üzere damatlardan Erdem Dalfidan, gelin adaylarından ise Ceyda Kırıcı ismi çıkacak. 10 bin liralık çeki Melis kazanacağı için de elenen isim Erdem Dalfidan olacak.

KISMETSE OLUR ERDEM DALFİDAN KİMDİR KİMİN YEĞENİ?

Kısmetse Olur evinde uzun süredir bulunan damat adayı Erdem Dalfidan izleyicinin İşte Benim Stilim'den tanıdığı Çiğdem Çelik'in yeğeni.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm bölümü mezunu olan Erdem Dalfidan, 27 yaşında. Meslek hanesinde işletmeci yazan Erdem, Bursalı. Halen Bursa'da ikamet eden Erdel Dalfidan 1.86 boyunda ve balık burcundan.

KISMETSE OLUR DOKUNULMAZLIĞI

CEYDA KIRICI ESKİ NİŞANRLISININ KLİBİNDE OYNAMIŞ

Kısmetse Olur yarışmasında bu haftaya damga vuran ise Ceyda Kırıcı'nın eski nişanlısının klibinde oynaması oldu. Klibe tepki veren Adan Kızıltaş ile ikili büyük bir kavgaya girdi. Eleme gününde konu açılınca Ceyda Kırıcı eski nişanlısı ile görüştüğünü söyledi.

Bu sözleri duyan Adnan çok kızdı ve büyük kavga patlak verdi. Peki Ceyda Kırıcı'nın eski nişanlısı Umut Kaya ile olan klibi nasıldı? İşte o klip;