BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da bombalı araç alarmı bölge trafiğe kapatıldı

İSTANBUL Bakırköy İstanbul Caddesi üzerinde şüpheli araç panik yarattı. İstanbul Caddesi, yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Abone ol

Bakırköy İstanbul Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir otomobil polisi alarma geçirdi. Bomba uzmanı çağrıldı.

Kısa süre sonra gelen ve adı açıklanmayan bir genç, otomobilin kendisine ait olduğunu söyledi. Polis, genci ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

Dün saat 15.30 sıralarında İstanbul Caddesi üzerinde park halinde bulunan 65 AZ 107 plakalı otomobili şüpheli gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otomobilin kapılarının açık olduğunu tespit etti. Otomobilin çevresi güvenlik şeridine alındı. Cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. İşyerlerinin kepenkleri indirilerek, vatandaşlar uzaklaştırıldı. Olay yerine bomba uzmanları geldi. Uzman polislerin otomobili incelemeye başlayacağı sırada ise bir genç gelerek otomobilin kendisine ait olduğunu söyledi. Polislere, otomobilin içini gösterdi. Araçta herhangi bir şüpheli durum olmadığı görüldü. Otomobil cadde üzerinden çekilirken, araç sahibi de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.