BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'da taciz şoku!

Kısmetse Olur'da yarışmacılardan Melis eski sevgilisi Erdem Dalfidan'ı taciz etti. Gelin adayı Melis'in tacizi ekran başındakileri de şaşkına uğrattı.

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmasında koruma altındaki isimlerin belirlendiği gün taciz olayı yaşandı. Kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken Kısmetse Olur evinden gelin adayı Melis'in damat adayı taciz görüntüleri yansıdı.

KISMETSE OLUR ERDEM'İN ESKİ SEVGİLİSİ KİM? - KOLUNDAKİ DÖVME OLAY ÇIKARDI- TIKLAYIN

Kısmetse Olur yarışmasında Melis ayrıldığı eski flörtü Erdem'in yakasını bırakmıyor. Gururu da bir kenara bırakan Melis, SMS oylaması sonuçlarının açıklandığı gün şoke eden davranışlarla günün konusu oldu.

MELİS ŞOKU! ERDEM'İ TACİZ ETTİ

Taciz olayı Emre'nin yemek ödülünü Melis ve Erdem'e vermesi ile gelişti. Başbaşa evde yemek yerken Melis önce Erdem'e aşk ve özür itiraflarında bulundu. Ardından ayağa kalkan Melis, Erdem'i hazırlıksız yakalayıp öptü.

Aldığı tepkiye rağmen durmayan Melis, Erdem'i alenen taciz etti.

Erdem de 'tacize uğradığını" söyleyerek kendini kurtarmaya çalıştı ama final herkesi şaşırttı. Erdem onca itirazın ardından Melis ile dansa kalktı. Bu görüntüler de gelin adaylarının evine verilince flört etmeye başladığı Cansel şoka girdi.

KISMETSE OLUR ERCAN VE MEPTAP KRİZİ

Kısmetse Olur'daki ödül yemeğinin bir diğer çifti de Ercan ve Mehtap oldu. İkili arasında yemekte tansiyon bir ara çok yükseldi. Mehtap yine ölçüsüz hareketlerinden birine imza atarak Ercan'ın yüzüne içkisini fırlattı.

KISMETSE OLUR KİM ELENECEK KİM KORUMA ALTINDA?

Kısmetse Olur yarışmasında yarın akşam kim elendi sorusunun yanıtı cevap bulacak. Burçak ve Yasin elenme ihtimali en yüksek yarışmacılar. Bu hafta SMS oylaması sonucunda gelin adaylarından Ayça, damat adaylarından ise Emre koruma altına alındı.