BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'da Melis diskalifiye mi oldu? Şok gelişme

Kısmetse Olur'da büyük kavga çıktı. Melis Buse ihtar aldı ve evden atılma riskiyle yüzyüze geldi. Peki sonuç ne oldu? Melis Buse Kismetse Olur'dan diskalifiye oldu mu?

Abone ol

Kısmetse Olur'un 1 Şubat günü yayınlanan son bölümünde Ceyda ile kavga eden Melis Buse Betyakan 3. ihtarını aldı ve diskakilifiye olma ihtimaliyle yüzyüzü geldi.

Melis'in kaderini belirlemek için Kısmetse Olur'daki ev arkadaşları oylama yaptı. Melis'in gözyaşları içinde sonucu beklediği oylamada evde kalması yönünde karar çıktı.

MELİS BİR DAHA YAPARSA DİSKALİFİYE OLACAK

Kısmetse Olur evinde kavgaların başrolünde yer alan Melis, bundan sonra herhangi bir kavgaya sebep olduğunda uyarı dahi almadan evden atılacak.

KISMETSE OLUR ERKEKLER EVİNDE BÜYÜK KAVGA

Kısmetse Olur'un 1 Şubat günü yayınlanan bölümünde erkekler evi de karıştı. Emre ile Semih birbirine girdi. Kısmetse Olur'da Semih'in konuşulanları başka yöne çekmesi erkekler evini karıştırdı.

Semih'in üslubuna sinirlenen Emre kendisine hakim olamayınca evde kavga çıktı. Olaya Eser'in de dahil olması kavgayı daha da büyüttü. Erkekler evine gelen Seda Akgül ise kavga eden yarışmacılara ihtar verdi. İşte programdaki o anlar...