BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,90
ALTIN 2.430,90
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur'da kim elendi sızdı 2 bomba isim!

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı sızdı. Bu hafta elenen Esra Yağan olacak eve 2 gelin adayı birden gelecek. Gelenler ise Ayça Beğen ve Mehtap olacak.

Abone ol

Kısmetse Olur yeni sezonunda beklediği ilgiyi göremeyince eski sezon yarışmacılarına dönüş yaptı. Bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı kadar eve giren 2 isim olay olacak.

Kısmetse Olur evinde bu hafta elenecek isim şimdiden belli. Sosyal medyaya sızan haberlere göre bu hafta yine gelinler evinden bir isim elenecek.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

esra yağan kismetse olur kim elendi kimdir9 Ekim pazar günü yapılacak olan Kısmetse Olur evinde erkek yarışmacılar Esra Yağan ismini verecek. Çeki erkekler evi alınca da elenen isim Esra olacak.

kısmetse olur esra yağan kimdir elendiEsra Yağan hatırlanacağı gibi Gökhan Sara'ya talipli olarak gelmişti. Rabia'yı kıskançlık krizlerine sokan Esra beklediği ilgiyi bulamadı.

KISMETSE OLUR YENİ GELENLER KİMLER?

Kısmetse Olur'da haftanın olayı eve yeni gelen gelin adayları olacak. Erkekler evi gibi gelinler evinde de aday sayısı 9'a çıkacak. Bu sebeple de 1 yerine 2 gelin adayı eve girecek.

AYÇA BEĞEN VE MEHTAP DÖNÜYOR

Kısmetse Olur yeni sezonda beklediği oranda reyting alamayınca eski sezon yarışmacılarına umut bağladı. Bunun için de bu hafta sonu elenen ismin yerine Ayça Beğen ve Mehtap eve girecek.

Ayça Beğen ilk girdiğinde Aykut'a talipli olduğunu söyleyecek. Sonrasında ise Gökhan Sara'ya yönelecek. Mehtap ise Leyla Keskin ile yıldızı barışmayan geçkin damat adayı Suat ile şansını deneyecek.

KISMETSE OLUR'DA HAFTANIN OLAYI HAZAL VE SEMİH

Kısmetse Olur Hazal Babalık ve Semih Kurtulmuş aşkına umut bağlamış durumda. Entrikalar ve Semih'in Hazal'ı evden kovmalarından sonra bu kez de kırmızı oda basma senaryosu devreye sokuldu.