BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur'da kim birinci oldu kim kazandı?

Kısmetse Olur'da kim birinci oldu yarışmayı hangi çift kazandı belli oldu. Kismetse Olur 2016 birincisi ve ikincisi sürpriz kararlar aldılar. Evlenme kararı alan çift hangisi oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur 4 Temmuz 2016 Pazartesi finalinde kim birinci oldu yarışmayı kim kazandı soruları yanıt buldu. Büyük ödülün 700 bin liralık ev olduğu Kısmetse Olur'u kazanan isim Cansel Çördük ve Eser West çifti oldu. Ancak Kısmetse Olur'da birinci olan çift evlenmek istemediklerini açıkladılar.

Kısmetse Olur'daki final oylaması tamamlandı ve SMS oylamasına 5 çift katıldı. SMS oylamasına çıkan çiftler şunlar oldu;

Cansel Çördük ve Eser West
Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli
Hazal Atabek ve Emre Ubeyli
Daniela ve Tankut Denker ile
Ercan ve Hande çifti...

KISMETSE OLUR BİRİNCİSİ KİM OLDU?


Kısmetse Olur SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan çift Cansel Çördük ve Eser West oldu. İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre üçüncülük şoku yaşadı.

Kismetse olur birincisi eser west ve cansel corduk kazandi ödül ne kadar
Kısmetse Olur ilk sezonunda birinci olan çift Eser West ve Cansel Çördük hakkında bir çok iddia var. Bunlardan biri de çiftin dışarda da birlikte yaşadıkları. Bir ana Cansel'in hamile olduğu iddiası da gündeme gelmişti.

KİM EVLENECEK?

Kısmetse Olur birincileri kadar evlenme kararı alanlar da şaşırtıcı oldu. Yarışmayı birinci tamamlayan çift ailelerinden dolayı evlenmeye hazır olmadıklarını söyleyerek nikah masasına oturmadılar.

kismetse olur birincisi nur erkoc ve batuhan cimilli kimdirNur Erkoç ve sevgili olduğu Batuhan Cimilli ile evlenmeye hazır olduklarını açıkladı ve büyük ödülün sahibi olmaya hak kazandı.

emre ubeyli hazal atabek evlendi mi kismetse olur birincisi

Emre ve Hazal evlenmek istediklerini söyledi ancak çifte düğünü kabul etmeyerek teselli ödülünden vazgeçti.

emre ubeyli ve hazal atabek kismetse olur finali

KISMETSE OLUR BÜYÜK ÖDÜLÜ NE?

Kısmetse Olur yarışmasındaki büyük ödül bir evdi... Evin değerinin ise 700 bin lira olduğu söyleniyor. Büyük ödülü kazanan Cansel ve Eser evliliği kabul etmeyince büyük ödülün sahibi Batuhan ve Nur oldu.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI

Kısmetse Olur yeni yayın döneminde yine ekranda olacak. 5 haftalık bir aranın ardından yarışma yeni yarışmacılarla yola devam edecek. Şimdiden bazı isimlere teklif gittiği söyleniyor.

Eski yarışmacılar Kısmetse Olur'un yeni sezonunda olmayacak. Kısmetse Olur'un yeni yayın döneminde birincilik ödülü ve kuralları da değişti.

Bundan sonra birinci olan çifk evlilik kararı aldıkları taktirde ev, düğün ve para ödülü kazanacaklar. Evlenme kararı almazlarsa sadece para ödülünü alabilecek. Bu durumda evdeki diğer çiftlere sorulacak. Evlenme kararı alan başka çift ya da çiftler olursa düğün yapılacak ama diğer ödüllerden yararlanamayacak.

CEYDA KIRICI NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Kısmetse Olur evinden Ceyda Kırıcı'nın kovulduğunu geçen hafta duyurmuştuk. Seda Güler de canlı yayında 'Ceyda Kırıcı diskalifiye oldu' diyerek olayı duyurdu. Peki Ceyda Kırıcı neden diskalifiye edildi, perde arkasında bakın neler var!

Ceyda Kırıcı'nın Kısmetse Olur evinden kovulmasının sebebi geçtiğimiz haftalarda internete düşen kavga görüntüleri ve ses kaydı. Ceyda Kırıcı kavga ettiği Kısmetse Olur yapım sorumlusu Yasemin tarafından dövüldüğünü öne sürmüştü. Ardından piyasaya Ceyda'nın ses kaydı sürülmüştü.

CEYDA KIRICI DİSKALİFİYE EDİLDİ

Kısmetse Olur evindeki son çekimde yapım sorumlusu Yasemin ve Ceyda arasında yeniden kavga patlak verdi. Kavga bu kez o kadar büyüdü ki Kısmetse Olur evine polisler geldi. Olayların sonunda Kısmetse Olur yapımcıları Ceyda Kırıcı'yı kovdular. Bugün de ekrandan Ceyda'nın diskalifiye edildiği duyuruluyo.

CEYDA KIRICI INSTAGRAMDA YAZDI

Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur'dan atılmasıyla ilgili olarak instagramdaki hesabından 'Allah büyüktür' diye yazdı. Ceyda Kırıcı dayak olayına değinmeden şunları söyledi;

-"Bu dünya ne kadar sahteymiş. Elbet bir gün iyi niyetli ve güzel kalpli insanlarda olacak. O günler uzak değil Allah büyüktür.'

ceyda kırıcı ne oldu kismetse olurdan niye diskalifiye oldu

CEYDA KIRICI SES KAYDI VE DAYAK İDDİASI

Ceyda Kırıcı'nın dayak yediğini iddia ettiği anın görüntüleri geçen hafta internete düşmüştü. Görüntülerde Ceyda Kırıcı'ya dokunan ya da şiddet uygulayan kimse yoktu.

ceyda kırıcı ses kaydı dayak görüntüleriCeyda Kırıcı sinir krizleri geçiriyor asistan da kendine zarar vermesin diye peşinden geliyor.

CEYDA KIRICI SES SAYDI

Ceyda Kırıcı ile dayakla itham edilen yapım sorumlusu Yasemin arasındaki bir ses kaydı da internete düştü. İşte kayıttaki sözler;

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : O... çocuğu diye girdiniz. Onu kral seçtiniz diye kendini duvarlara vuruyorsun.

CEYDA KIRICI : Adama programı kötülüyor. Hepiziniz anasına babasına savunuyor o adamı bana karşı savunuyorsunuz. Adama kızacağınız yerde bana bağırıyorsun.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Adama kızmadım ceza kesmedim mi zannediyorsun? Bu 8 ay önce söylenmiş bir ses kaydı. Sen bu ses kaydını Melek'ten ne diye istedin?

CEYDA KIRICI : Melek bana at ses kayıtlarını dinleyeceğim merak ediyorum dedi.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Melek ne dedi. Ceyda bana dedi ki 'Sen de ses kayıtları vramış orospu çocuğunu mahvedeceğim dedi. '

CEYDA KIRICI'NIN DAYAK İDDİASI

Ceyda Kırıcı'nın yine internete sızdırdığı öne sürülen dayak iddiası da ses kaydında yer alıyor. Konuşmadan ortaya çıkan bakın ne?

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Benim seni dövdüğüme dair böyle aptal boktan iddialarını ıspatla bakayım Ceyda! Hadi ispatla...

CEYDA KIRICI : Ben uyandım böyle morluklar çıktı bacağımda.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Oha Ceyda! Yuh Ceyda sürekli yediğin kaba sıçıyorsun. Morluklar çıktı diyor gece gelip seni mi dövdüm. Ruh hastası mısın Ceyda?

CEYDA KIRICI : Sen mi yaptın diyorum Abla! Zaten sinir krizi geçirmişim hiç bir şey hatırlamıyorum. Saçma sapan orospu çocuğu yüzünden beni ne hale getirdiniz ya...