BIST 10.162
DOLAR 32,36
EURO 34,69
ALTIN 2.393,20
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur yeni yarışmacıları kimdir?

Kısmetse Olur yeni yarışmacıları kim oldu merak edilen yeni yayın dönemi fragmanı yayınlardı. Kısmetse Olur yarışmacılarının isimleri ve kimdir sorusunun yanıtı.

Abone ol

Kanal D'de ekranlarında yeni sezonuyla ekrana gelecek olan Kısmetse Olur'un yarışmasının yeni yarışmacıları kimler. Kısmetse Olur yeni dönem fragmanı yayınlandı merak edilen yarışmacılar ortaya çıktı.


Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasının yeni sezon fragmanı izleyenlerle paylaşıldı. Kısmetse Olur 2. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanırken, merakla beklenen yarışmacılar da paylaşılan fragman ile izleyenlere tanıtıldı.

Kısmetse Olur evinde başka yarışma programlarında yer alan isimler de karşınıza çıkacak. Geçen sezonda yer alan Semih ile Adnan Kızıltaş yeni evde de bulunuyor. Grup seks iddiaları ile gündeme gelen Semih'in yeniden Kısmetse Olur evine alınmış olması ise şaşkınlık yarattı.


Yine oldukça iddialı ve bol kavgalı bir sezona hazırlanan Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacıları peki kimler oldu? İşte yeni dönem isimleri;