BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.406,54
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur şoku kim elendi Gamze Taşkın kimdir?

Kısmetse Olur evinde 6 Kasım 2016 elemesinde kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Peki yeni gelen Gamze Taşkın kimdir ve hangi adaya talip oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur evinde son eleme 6 Kasım 2016 gecesi yapıldı. Kısmetse Olur evinden elenen gelin adayı vedasıyla şok etti. Yeni gelen gelin adayı Gamze Taşkın ise Gökhan Sara'nın arkadaşı çıktı.

Kısmetse Olur eleme gecesinde birinciler Gökhan ve Didem oldu. Eleme gecesinde büyük bir heyecan yaşanırken gelin ve damat adayları birer ismi eleme adayı yaptı.

KISMETSE OLUR 6 KASIM KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da gelin adayları elenmesi için Aykut ismini verdi. Damat adayları ise Ayça Beğen'i elemeye çıkardı.

10 bin liralık para ödülünü erkekler evi yani Gökhan alınca elenen isim gelinler evinden Ayça Beğen oldu. İlginç olan nokta Ayça Begen'in Gökhan Sara'ya talip olmasıydı. Gökhan Sara geride kalan haftada Rabia'ya ilanı aşkta bulununca Ayça Beğen'e yol görünmüştü.

AYÇA'DAN ŞOK!

Ayça Beğen evden elenince bir isim dışında herkesle kucaklaşıp vedalaştı. O isim de eski dostu Mehtap oldu. Mehtap da Ayça'nın arkasından göbek atarak tepkisini gösterdi.

GAMZE TAŞKIN KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde yeni gelin adayı Gamze Taşkın oldu. Ayça Beğen'in yerine Kısmetse Olur evine katılan Gamze Taşkın kimdir, aslen nereli ve kime talip?