BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.439,54
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Sibel Gökhan itirafı olay kim elendi?

Kısmetse olur evinde Gökhan Sara mı Adnan Kızıltaş mı kim elendi? Kismetse Olur diskalifiye oylamasında bombayı Sibel Akbulut patlatacak ve Gökhan Sara itirafı ile sallayacak.

Abone ol

Kısmetse Olur evinde Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş kavgası büyük oldu. Görüntüleri yayınlanamayacak kadar kötü olan kavga sonrası Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş için diskalifiye oylaması kararı alındı.

Evde yapılan diskalifiye oylamasında herkesin merak ettiği Rabia Karaca'nın oyuydu. Rabia Karaca, Gökhan Sara diskalifiye olsun diye oy verecek. Gökhan Sara oylama sonucunda diskalifiye olan isim olacak, Adnan Kızıltaş ipten dönecek. 

Gökhan ile henüz bir ilişkiye başlamamış olan Tuğçe Ergişi ise ağlama kriziyle herkesi şaşırtacak. Gökhan Sara Kısmetse Olur evinden kovulurken bombayı Sibel Akbulut patlatacak. Sibel Akbulut Gökhan Sara'dan hoşlandığını itiraf ederek evden ayrılmak istediğini söyleyecek. 

Sibel Akbulut 'Gökhan'dan hoşlanıyorum. O gittikten sonra bu evde aşk yaşayacağımı düşünmüyorum' diyecek. Sibel'in duyguları karşılıksız çıkacak ve Gökhan Sara, "Kardeşim Ünal Taylı senden hoşlanıyor bu iş olmaz' diyerek onu reddecek. Bunun üzerine Sibel Akbulut evde kalacak. 

GÖKHAN SARA BİR DAHA DÖNEMEZ
Kısmetse Olur evinde kurallar gereği diskalifiye olan kişiye kapılar tamamen kapanıyor. Eleme sonucunda gidenlere geri dönme hakkı tanınırken diskalifiye olan bir daha Kısmetse Olur'a dönemiyor. Haliyle Gökhan Sara istese de bir daha eve dahil edilemeyecek.