BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Şehmus Yücel kimdir Emine anne ile...

Kısmetse Olur evine annesi ile meşhur olan Şehmus Yücel damat adayı olarak katıldı. Peki kimdir Şehmus Yücel annesi Emine Hanım ile Gözüm Sende yarışmasında nasıl ünlü olmuştu.

Abone ol

Kısmetse Olur'da yeni bir damat adayı ilk kez annesiyle birlikte eve giriş yaptı. Daha önce katıldığı 'Gözüm Sende' programıyla sosyal medyada fenomen olan damat adayı Şehmus Yücel, annesi Emine Hanım'ı da ilk günden Kısmetse olur evine getirdi. Peki kimdir yeni damat adayı Şehmus Yücel, annesi ile nasıl meşhur olmuştu? 

Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Şehmus annesiyle birlikte eve giriş yapınca Melis lafı çaktı. Melis, Şehmus'un neden sürekli annesiyle gezdiğini, kendi kararlarını kendi verebilecek yaşta olduğunu söyledi. Şehmus ise annesinin onayı olmadan hiç kimseyle aşk yaşamayacağını söyledi. Kısmetse Olur evinde tartışma bir anda alevlendi.

Peki Şehmus Yücel kimdir? Şehmus, 25 yaşında ve İstanbul'da ailesiyle yaşayan Şehmus Yücel'in mesleği, pizza ustası ve barista... Annesinin onayı onun için çok önemli. Kendi istediği adayı annesi beğenmezse, ondan vazgeçmeyeceğini ancak bir şekilde orta yolu bulacağını söylüyor. Şehmus Yücel daha önce ATV ekranlarında yayınlanan Gözüm Sende programına yine annesiyle birlikte katılmıştı.