BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.425,46
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Nur Erkoç kimdir eşi ile neden boşandı?

Kısmetse Olur Nur Erkoç eski eşi ile olan evliliği ortaya çıkınca şaşırtmıştı. Peki kimdir Nur Erkoç ve eski kocası neden boşandı?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta Nur Erkoç olurken daha önce yaptığı evliliği merak konusu. Peki kimdir Nur Erkoç ve eşi ile neden boşandı?

Kısmetse Olur evinde haftalardır birinci olan Nur Erkoç beklenmedik bir şekilde elendi. Murat ile Semih'in skandal ses kaydını yayında ifşa etmesinin ardından gelen bu eleme Kısmetse Olur yapımı ekibi hakkında kuşku yarattı.

NUR ERKOÇ ESKİ KOCASI KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç eve ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört etmişti. Emre beklenmedik bir anda Nur Erkoç evlenip boşandığını itiraf edince apar topar ondan ayrılmıştı.

Nur Erkoç boşandığı kocasının adını hiç anmazken bu evliliğin 1 yıl sürdüğünü söyledi.

Kısmetse Olur gelin adayı Nur Erkoç 3 yıl birlikte olduğu sevgilisi ile evlenmiş. Nur Erkoç 1 yıl süren evliliğini şimdiye kadar sakladı. İşte Nur Erkoç'un evliliği ve gelinlikle olan fotoğrafı

NUR ERKOÇ NERELİ?

23 yaşında olan Nur Erkoç aslen İzmirli. Üniversite öğrencisi olan Nur Erkoç, ivent organizatörü. Balık burcu olan Nur Erkoç esmer güzeli olarak tanımlanıyor.

NUR ERKOÇ'UN ANNESİ KİMDİR?

Dizilerde oynayan Leyla Erkoç geçimini figüran oyunculuk yaparak sağlıyor. Kocasını kaybettikten sonra da oyunculukla çocuklarına bakmış.