BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur krizi! Ayça Emre'yi flörtüyle basınca...

Kısmetse Olur 'da kim elendi sorusunun yanıtı verecek olan eleme önceki kıyamet koptu. Ayça , Emre Ubeyli'yi başbaşa yemek yiyip flört ettiği Nur ile bastı ve masayı dağıttı.

Abone ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı yine Ayça Beğen mi olacak? Kısmetse Olur'un son bölümünde yayınlanan şok gelişme bu ihtimali güçlendirdi. Ayça Beğen, Nur'a kaptırdığı Emre'yi ödül yemeğinde basıp masayı devirdi.

Kısmetse Olur'da eleme gecesi öncesi SMS oylaması ile haftanın gelini ve damadı belirlendi. Bu son bölüme damga vuran ise ödül yemeği oldu. Dokunulmazlığı bu hafta Cansel ile Eser kazandı. Eser haftanın ödülünü Emre ile Nur'a verdi. Bu ödülde başbaşa yemekti.

AYÇA BEĞEN EMRE İLE NUR'UN ÖDÜL YEMEĞİNİ BASTI

Kendisi ile Emre'nin birlikte oldukları dönemde dans etmediklerini söyleyen Ayça, aşırı bir kıskançlık krizi şovu sergiledi. Emre'nin kayıtsızlığı da onu delirtti.

Ayça bir anda örtüyü tutup çekerek yemek masasını dağıttı. Nur ve Emre bu hareket karşısında dona kalırken Ayça arkasını dönüp gitti.

KISMETSE OLUR KİM ELENECEK?

Ayça Beğen'in elemele bir gün kala yaptığı bu 'kıskançlık şovu' 'elenmekten kurtulma' çabası olarak nitelendi. Cumartesi akşamı 'kim elendi' sorusunun yanıtını verecek olan elemede Ayça Beğen ismi yine ilk sırada çıkabilir. Elenme ihtimali yüksek olan bir diğer isim de Burçak İmre olarak öne çıkıyor.

Kısmetse Olur'da bu hafta Eser ve Cansel dokunulmaz olduğu için elenmek için isimleri yazılamayacak. Eser birinci olduğu taktirde gelinler evinden bir kişi, Cansel birinci olursa da erkekler evinden biri elenecek. Geçen hafta Kısmetse Olur'da Fatma elenmişti. Bunun üzerine Serhan Çeliker de kendisi ayrılmıştı.