BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.442,51
HABER /  GÜNCEL

Kıskançlık cinneti

Antalya'da bir kişi, kıskançlık yüzünden arkadaşını önce bıçaklayıp ardından boğazını keserek öldürdü

Abone ol

Antalya'da Balbey Mahallesi'nde yaşayan M.K. isimli şahıs, 2 ay önce otomobilini vadeli olarak M.G.'ye sattı. Arkadaş olduğu M.G'nin kendisi evde yokken sık sık eve geldiğini fark eden M.K., karısının M.G. ile ilişki yaşadığını düşünmeye başlarken zamanla maddi sıkıntı nedeniyle karısı ile de arası açıldı.

M.G.'nin karısıyla yaşadığı ilişkiyi kanıtlamaya çalışan M.K. sattığı otomobilin parasını almak bahanesiyle, M.G.'yi evine çağırdı. Eve sarhoş olarak gelen M.G. ile M.K. arasında çıkan kavgada M.G. elindeki bira şişesini M.K.'nin kafasına vurarak kırdı.

ÖNCE BIÇAKLADI SONRA BOĞAZINI KESTİ

Bu duruma sinirlenen M.K. karısı ve kızının gözü önünde M.G.'yi ekmek bıçağıyla göğsünden defalarca bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

Bıçağı olay yerinde atarak kaçan M.K.çevrede devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay yerinde hayatını kaybeden M.G.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, cinayet zanlısı M.K., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.